Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Ένα ζευγάρι ανακαλύπτει τον απρόβλεπτο και ξεκαρδιστικό κόσμο των ραντεβού και η Μπο μαθαίνει στα παιδιά να γυμνάζονται. Λίγο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας και Βελγίου ενώ μια νεαρή γυναίκα αποκτά ξαφνικά υπερφυσικές δυνάμεις και μεταμορφώνεται σε έναν ανελέητο πολεμιστή. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Permission

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μπρίαν Κράνο Πρωταγωνιστούν: Ρεμπέκα Χολ, Νταν Στίβενς Διάρκεια: 96′

[sidequote] Δείτε όποτε εσείς θελετε στο Vodafone TV, την ταινία Permission[/sidequote] ‘Η Άννα και ο Γουίλ είναι ο ένας για τον άλλον η πρώτη φορά σε όλα: πρώτο φιλί, πρώτη αγάπη και πρώτη και μοναδική σχέση. Κι ενώ ο Γουίλ είναι έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην Άννα, ο καλύτερός τους φίλος, ο Γκλεν, προτείνει να πειραματιστούν βγαίνοντας με άλλους ανθρώπους πριν δεσμευτούν με το γάμο. Το ζευγάρι σύντομα βρίσκεται σε ένα απροσδόκητα ρομαντικό ταξίδι, καθώς εξορμούν πέρα από τα καθαρά μονογαμικά όρια της σχέσης τους στο άγνωστο. Η ταινία είναι ένα μοντέρνο ειδύλλιο που εξερευνά τον απρόβλεπτο και κατά περιπτώσεις ξεκαρδιστικό κόσμο των ραντεβού και της μονογαμίας.

Bo on the Go

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες της Μπο μέσω του Vodafone TV fobgjdpfj Μια νέα υπέροχη και συναρπαστική σειρά για τους μικρούς μας φίλους. Με χαρά και με πολλές διασκεδαστικές και έξυπνες δραστηριότητες η Μπο μαθαίνει στα παιδιά να γυμνάζονται και να αγαπούν την άσκηση. Η Μπο είναι θετική, ενεργητική και μαζί με τον φίλο της Ντεζαντάρ παρακινούν τα παιδιά να τους ακολουθήσουν σε περιπέτειες γεμάτες τραγούδια, κίνηση και βραβεία.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1, 21:00 18073364968643 Η μεγάλη μάχη για την πρωτιά του 7ου Ομίλου του Μουντιάλ 2018 μεταξύ Βελγίου και Αγγλίας ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί σε λεπτομέρειες, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν υψηλές φιλοδοξίες στη διοργάνωση.

Lucy

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Λουκ Μπεσόν Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Μόργκαν Φρίμαν, Μιν Σικ Τσόι, Άναλι Τίμπτον Διάρκεια: 79′ dgvfidoΗ Λούσι, μια νεαρή γυναίκα, βρίσκεται άθελα της στη δίνη μιας σκοτεινής συμφωνίας. Προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη, η Λούσι βρίσκεται όμηρος της κινέζικης μαφίας και μάλιστα με μια πολύ επικίνδυνη ναρκωτική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Και για να απολαύσεις ζωντανά συναρπαστικές αναμετρήσεις από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, τα μάτια σου εδώ! Παρακολούθησε μέσα από τα κανάλια Novasports τους αγώνες του Final Four της Euroleague που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή Ευρώπης αλλά και κορυφαία ποδοσφαιρικά γεγονότα όπως τους Τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας και Γερμανίας. Γιατί στο Vodafone TV, όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!