Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Ένας ηλικιωμένος άνδρας με μυστηριώδες παρελθόν διευθύνει ένα πολυτελές θέρετρο στο Παλμ Σπρινγκς ενώ η απίθανη παρέα του Γουίνι μπαίνει σε νέες περιπέτειες όταν ο Γκαρής χάνει την ουρά του. Ο ΠΑΟΚ συναντά την Κ23 ομάδα της Γάνδης στον πρώτο φιλικό αγώνα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν και ένας επιτυχημένος δικηγόρος υστερεί σε συναισθηματική ευφυΐα. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Just getting started

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ρον Σέλτον Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Τόμι Λι Τζόουνς, Ρενέ Ρούσο Διάρκεια: 91′

[sidequote]Just getting started: Μην την χάσεις στο Vodafone TV![/sidequote] Ο Ντουκ Ντάιβερ είναι ο ανεξάρτητος από κάθε πλευρά μάνατζερ ενός πολυτελούς θέρετρου στο Παλμ Σπρινγκς, του Βίλα Κάπρι. Ίσως κρύβει κάποιο μυστηριώδες παρελθόν, αλλά είναι επαγγελματίας στο να φροντίζει η ζωή των ένοικων να είναι ένα ατελείωτο πάρτι. Αλλά το στάτους-κβο προκαλείται από έναν πρώην στρατιωτικό και γόη, τον Λίο, ο οποίος μόλις κάνει τσεκ-ιν ξεκινάει τον έντονο ανταγωνισμό με τον Ντουκ για το ποιος είναι το πρώτο αρσενικό του μέρους, όσο και για την καρδιά της νεοφερμένης Σούζι. Όταν το παρελθόν του Ντουκ εμφανίζεται μπροστά του, οι αντιμαχόμενοι αφήνουν στην άκρη τις διαφορές και διστακτικά ενώνονται ενάντια σε όποιον προσπαθεί να σκοτώσει τον Ντουκ, σώζοντας παράλληλα και το Βίλα Κάπρι.

Γουίνι το Αρκουδάκι: Άνοιξη με τον Ρω

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Σαούλ Μπλίνκοφ Διάρκεια: 65′

[sidequote]Στο Vodafone TV απολαμβάνετε τις καλύτερες παιδικές ταινίες! Δείτε το Γουίνι το Αρκουδάκι: Άνοιξη με τον Ρω, όποτε εσείς θέλετε![/sidequote] Όταν ο Γκαρής χάνει την ουρά του, η Κουκουβάγια στέλνει όλη την απίθανη παρέα – τον Γουίνι, τον Τίγρη, τον Λαγό, το Γουρουνάκι, τον μικρούλη Ρο και την Κάνγκου – σε αποστολή: να βοηθήσουν τον Γκαρή να βρει μια νέα ουρά και να σώσουν τον Κρίστοφερ Ρόμπιν από τον «Γυρίντομα», ένα μυστηριώδες πλάσμα με πυκνό τρίχωμα. Τελικά η μέρα αποδεικνύεται πολύ περιπετειώδης για ένα αρκουδάκι που απλά ξεκίνησε να βρει λίγο μέλι… Εμπνευσμένη από πέντε ιστορίες των κλασικών βιβλίων του Α.Α. Μίλνε και σχεδιασμένη με το κλασικό και αγαπημένο στυλ κινουμένων σχεδίων της Disney, που μοιάζει με ζωγραφιά στο χέρι, αυτή η ταινία θα γνωρίσει έναν από τους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες όλων των εποχών στους νέους μικρούς μας φίλους!

ΠΑΟΚ – Γάνδη Κ23

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο NOVASPORTS1 στις 19:00 ΠΑΟΚΤο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν δίνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επί ολλανδικού εδάφους θα αντιμετωπίσει την Κ23 της Γάνδης. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD στις 19:00 και για τους φίλους του «δικεφάλου» αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία να δουν δείγματα γραφής από την ομάδα που ετοιμάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δικαστής

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν Πρωταγωνιστούν: Λέιτον Μίστερ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Βέρα Φάρμιγκα, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μελίσα Λίο, Νταξ Σέπαρντ Διάρκεια: 129′ diogjdpfioΟ επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ είναι ο νομικός, που κάθε κατηγορούμενος θέλει να έχει στο πλευρό του. Μέγας γνώστης και χειριστής του νόμου, κερδίζει σχεδόν πάντα τις υποθέσεις, που αναλαμβάνει. Παρά την επαγγελματική του δεινότητα όμως, υστερεί σε συναισθηματική ευφυΐα. Τα τραύματα του παρελθόντος τον καθιστούν, σε μεγάλο βαθμό, αποστασιοποιημένο συναισθηματικά από τους γύρω του και κυρίως από την οικογένεια του. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!