Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Τρεις Αμερικανοί φίλοι αποτρέπουν τρομοκρατική επίθεση στον εν κινήσει συρμό με προορισμό το Παρίσι, ενώ το «Once Upon a Time», συνδυάζει ευφάνταστα όλα τα παραμύθια που μας μεγάλωσαν. Λίγο μετά, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας – Τυνησίας. Χάρη σε μια προχωρημένη μέθοδο χειρουργικής αισθητικής, ένας ομοσπονδιακός πράκτορας δανείζεται το πρόσωπο ενός τρομοκράτη, για να διεισδύσει στη συμμορία του και ο γιγαντιαίος στρατός του Ξέρξη βρίσκει στο δρόμο του προς την Αθήνα τους 300 του Λεωνίδα. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The 15:17 to Paris

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ Πρωταγωνιστούν: Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν, Τζούντι Γκριρ Διάρκεια: 94′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία The 15:17 Paris και ταξιδέψτε στο Παρίσι![/sidequote] Στη μεγάλη οθόνη ξετυλίγεται η ιστορία τριών Αμερικανών που σταμάτησαν έναν τρομοκράτη στις 21 Αυγούστου του 2015 σε μια αμαξοστοιχία με προορισμό την Πόλη του Φωτός στο τρένο Thalys #9364. Εκείνη τη μέρα όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε παγωμένος την είδηση για την παρολίγον τρομοκρατική επίθεση που κατόρθωσαν να αποτρέψουν τρεις θαρραλέοι νεαροί Αμερικάνοι που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Όλη η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση και πολλά απίθανα περιστατικά τους οδήγησαν σ’ αυτή τη στιγμή ηρωισμού. Οι τρεις φίλοι κατάφεραν να σώσουν τις ζωές παραπάνω από 500 ανθρώπων με όπλο τη φιλία τους.

Once Upon a time

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 6ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Κίτσις, Άνταμ Χόρογουιτς Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Γκούντγουϊν, Τζένιφερ Μόρισον, Λάνα Παρίγια, Τζέιμι Ντόρναν, Τζάρεντ Σ. Γκίλμορ gbfhdoi2 [sidequote] Παρακολουθήστε από το Vodafone TV όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια των καλύτερων σειρών [/sidequote] Η Emma Swan είναι μια 28χρονη γυναίκα που εγκατέλειψε τον γιο της πριν από 10 χρόνια. Μια μέρα της χτυπάει την πόρτα ο Henry ένα 10χρονο αγόρι που ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της και ζητάει απελπισμένα τη βοήθεια της. Σύμφωνα με τον Henry, η Emma είναι η κόρη της Χιονάτης και του πρίγκιπα του παραμυθιού. Όταν γεννήθηκε με μαγικό τρόπο στάλθηκε μακριά από τον παραμυθένιο κόσμο για να προστατευτεί από την κατάρα της μάγισσας. Αδυνατώντας να βρει το μωρό, η μάγισσα παγίδεψε τους ήρωες του παραμυθιού στον δικό μας κόσμο στην πόλη Storybrooke, χωρίς να έχουν καμιά ανάμνηση του παρελθόντος. Σύμφωνα με την προφητεία το μωρό της Χιονάτης και του μαγευτικού πρίγκιπα όταν γίνει 28 χρονών θα τους ελευθερώσει από τα μάγια της διαβολικής βασίλισσας.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1, 21:00 18073364968643 Η Αγγλία του γκολτζή Χάρι Κέιν αντιμετωπίζει την πάντα υπολογίσιμη Τυνησία στον έβδομο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Ρωσία.

300: Η άνοδος της Αυτοκρατορίας

Star, 22:10 Σκηνοθεσία: Νόαμ Μουρό Πρωταγωνιστούν: Σάλιβαν Στέιπλτον, Έυα Γκριν, Λένα Χίντλεϊ, Ροντρίγκο Σαντόρο Διάρκεια: 93′ y8ugf87Βασισμένο στο τελευταίο graphic novel του Φράνκ Μίλερ με τίτλο «Ξέρξης» και εμπνευσμένο από την παγκόσμια επιτυχία «300», το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας εκτυλίσσεται αυτή τη φορά στη θάλασσα. Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες σε μια επική μάχη, που καθόρισε την ιστορία του Δυτικού κόσμου. Στη ταινία «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας», συναντάμε τον Θεμιστοκλή και τον ελληνικό στόλο ενάντια στις Περσικές δυνάμεις του «Θεού Βασιλιά» Ξέρξη και της Αρτεμισίας, της πιο εκδικητικής αρχηγού του Περσικού στρατού…

Αδίστακτα Πρόσωπα

Alpha, 00:00 Σκηνοθεσία: Τζον Γου Πρωταγωνιστούν: Τζον Τραβόλτα, Νίκολας Κέιτζ, Τζόαν Άλλεν, Τζίνα Γκέρσο, Νικ Κασσαβέτις Διάρκεια: 138′ hi90hpΟ πράκτορας του FBI, Σον Άρτσερ, προσπαθεί να εντοπίσει ένα βιολογικό όπλο –βόμβα- που έχει τοποθετήσει σε άγνωστο σημείο του Λος Άντζελες ο αδίστακτος τρομοκράτης Κάστορ Τρόι, τον οποίο προσπαθεί εδώ και χρόνια να συλλάβει ως υπεύθυνο για το θάνατο του παιδιού του. Αποφασισμένος ο Σον να δώσει τέλος στα παρανοϊκά τους σχέδια, θα προβεί σε μια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση, που θα του επιτρέψει να «αποκτήσει» το πρόσωπο του αντιπάλου του. Με τον τρόπο αυτό, πιστεύει ότι έτσι θα ξεγελάσει τον Πόλαξ, για να του αποσπάσει το ακριβές σημείο της βόμβας. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!