Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Αμερικανοί κομάντο μονομαχούν εναντίον των Ταλιμπάν και το αγαπημένο μικρό λιοντάρι σε ταξιδεύει στο μεγαλείο του «Κύκλου της Ζωής. Μια κινηματογραφική ομάδα διασχίζει την Ασία και ένας πρώην κατάδικος και δεινός οδηγός σε αγώνες ταχύτητας παίζει ένα παιχνίδι με έπαθλο τη ζωή του. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

12 Strong

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Νικολάι Φούγκλσιγκ Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Μάικλ Σάνον, Μάικλ Πένια Διάρκεια: 130′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία 12 Strong[/sidequote] Λίγες εβδομάδες μετά το εφιαλτικό τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, μία επίλεκτη ομάδα δώδεκα αντρών των Ειδικών Δυνάμεων αναλαμβάνει την πρώτη απόρρητη αποστολή αντεπίθεσης των ΗΠΑ. Υπό την ηγεσία ενός νέου λοχαγού, οι δώδεκα στρατιώτες προσγειώνονται σε μια δύσβατη ορεινή περιοχή του Αφγανιστάν με σκοπό να συνεργαστούν με έναν τοπικό πολέμαρχο εναντίον των Ταλιμπάν. Όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, καθώς υστερούν όχι μόνο σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε πυρομαχικά.

The Lion King

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Χακ Μπότκο Διάρκεια: 89′

[sidequote]Ζήστε συγκινητικές στιγμές στο Vodafone TV, με την ταινία The Lion King![/sidequote] Ο Σίμπα είναι ένα θαρραλέο, ανέμελο λιονταράκι που ανυπομονεί να γίνει βασιλιάς, ακολουθώντας τις διδαχές του πατέρα του, βασιλιά Μουφάσα, σχετικά με τον «Κύκλο της Ζωής». Όμως, ο Σκαρ, ο δολοπλόκος θείος του, έχει τα δικά του σατανικά σχέδια. Προκειμένου να ανέβει ο ίδιος στο θρόνο, αποφασίζει να προκαλέσει το θάνατο του Μουφάσα, οδηγώντας παράλληλα στην εξορία τον Σίμπα, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το χαμό του πατέρα του. Ολομόναχος και γεμάτος ενοχές, ο Σίμπα σύντομα βρίσκει συντροφιά στις αναζητήσεις του τον Τιμόν και τον καλόκαρδο φίλο του, Πούμπα.

Διασχίζοντας την Ασία

ΕΡΤ3, 14:00

Δύο οχήματα παντός δρόμου, μία ομάδα ανθρώπων και 27 χιλιάδες χιλιόμετρα διαδρομής. Η σειρά προσκαλεί το θεατή στην ξεχωριστή περιπέτεια Fareast: από το Βερολίνο στο Τόκιο. Το ντοκιμαντέρ θα ξεδιπλωθεί από την Κωνσταντινούπολη ως το Τόκιο, από την Τεχεράνη ως την Σαμαρκάνδη, από την Μπανγκόκ μέσω της Ho Chi Minh City ως το Πεκίνο.

Κούρσα Θανάτου

Star, 22:10 Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον Πρωταγωνιστούν: Ίαν ΜακΣέιν, Τζέισον Στέιθαμ, Νάταλι Μαρτίνεζ, Τζόαν Άλεν Διάρκεια: 95′ kp[0ik-[ Στη μεταπολεμική κοινωνία ενός αόριστου μέλλοντος, σ΄ ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, οι δεσμοφύλακες έχουν βρει έναν αποτρόπαιο τρόπο να περνάνε την ώρα τους: αναγκάζουν τους κρατούμενους να παίρνουν μέρος σε αγώνες, όπου στο τέλος, μονάχα ένας μπορεί να βγει ζωντανός. Ένας πρώην κατάδικος και δεινός οδηγός σε αγώνες ταχύτητας, που θεωρεί, πως πλέον η ζωή του έχει πάρει το δρόμο της, βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενος για έναν φόνο, που ποτέ δε διέπραξε και καταλήγει στο ίδρυμα. Εκεί, προκειμένου να επιβιώσει, πρέπει να συμμορφωθεί με τους αποτρόπαιους κανόνες της φυλακής και να παίξει κυριολεκτικά το παιχνίδι τους, με έπαθλο τη ζωή και κατ’ επέκταση την ελευθερία του. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!