Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Το περίφημο τουρνουά τένις χαρίζει δυνατές στιγμές με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος, ενώ η πριγκίπισσα του πόκερ ταράζει τα νερά με την ιλιγγιώδη άνοδό της. Το πιο αγαπημένο σφουγγαράκι του κόσμου σε υποδέχεται στο Βυθό του Μπικίνι και η Μαρία Μπεκατώρου σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου ενώ ο γνωστός μεταφορέας έχει να παραδώσει ένα γοητευτικό και μυστηριώδες «πακέτο». Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με τη Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Roland Garros

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 και 2 στις 12:00 Roland-Garros [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Το πιο δημοφιλές από τα τέσσερα γκραν σλαμ του παγκοσμίου τένις, το Ρολάν Γκαρός βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος να μπαίνουν στο κορτ, έχοντας ως στόχο τη διάκριση σε έναν θεσμό που έχει σχεδόν ενάμισι αιώνα ιστορίας. Πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες τόσο στο ανδρικό ταμπλό όσο και το γυναικείο περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα του Ρολάν Γκαρός. Ο Γερμανός, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Σβέρεφ, κοντράρεται με τον Αυστριακό για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ο σπουδαίος Σέρβος, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα διεκδικήσει την είσοδο στα ημιτελικά με αντίπαλο τον Ιταλό Μάρκο Τσεκινάτο. Παράλληλα, η Σλόαν Στίβενς (Νο 10) θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάκτινα (Νο 14), σε μια ακόμη κόντρα ΗΠΑ-Ρωσίας, ενώ η Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στην Αμερικανίδα Μάντισον Κις, Νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελική φάση της διοργάνωσης, μέσα από τα κανάλια Eurosport 1 και Eurosport 2.

Molly’s Game

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα Διάρκεια: 140′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θελετε στο Vodafone TV την ταινία Molly’s Game[/sidequote] Η Μόλι Μπλουμ, μια νέα χαρισματική σκιέρ των Ολυμπιακών Αγώνων, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό μετά από έναν τραυματισμό. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στη Νομική, η Μόλι ξεκινά να δουλεύει ως υπεύθυνη ενός χώρου στον οποίο διοργανώνονται παρτίδες πόκερ με υψηλά πονταρίσματα και στις οποίες συμμετέχουν κινηματογραφικοί αστέρες, επιχειρηματίες και διαβόητοι μαφιόζοι. Για μια λαμπερή δεκαετία, η Μόλι απολαμβάνει την επιτυχία και τα χρήματα, όμως η «τύχη» της τελειώνει όταν το «παιχνίδι» της μπαίνει στο μάτι της ρωσικής μαφίας. Μέσα στη νύχτα, συλλαμβάνεται από 17 πράκτορες του FBI με αυτόματα όπλα και έρχεται αντιμέτωπη με εγκληματικές κατηγορίες… Γρήγορα κάνει το παιχνίδι δική της υπόθεση, μπαίνοντας στο στόχαστρο του FBI.

Μπόμπ Σφουγγαράκης

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες του Μπομπ Σφουγγαράκη και του Πάτρικ μέσω του Vodafone TV reherΚάνε βουτιά στο Βυθό του Μπικίνι και ακολούθησε τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τον Πάτρικ στις πιο τρελές περιπέτειες! Όταν ο Μπομπ δεν ψήνει καβουροπάτι στον Τραγανό Κάβουρα, πηγαίνει για ψάρεμα τσούχτρας με τον Πάτρικ, κάνει μπουρμπουλήθρες ή ενοχλεί τον γείτονά του, τον κύριο Καλαμάρη. Το πιο αγαπημένο σφουγγαράκι του κόσμου και ο φίλος του ο αστερίας έχουν τις καλύτερες προθέσεις, αλλά πάντα καταφέρνουν να μπλέξουν σε φασαρίες που φέρνουν το χάος… και άφθονο γέλιο σε όλους!

Still Standing

ANT1, 18:00 fhnj Παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Κάποιοι χάνουν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και λίγοι καταφέρνουν να μείνουν όρθιοι μέχρι τέλους.

Transporter 3

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Ναταλία Ρουντάκοβα, Ρόμπερτ Νέπερ, Φρανσουά Μπερλάν Διάρκεια: 93′ 3hderwΟ Φρανκ Μάρτιν επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση και για τρίτη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνει τον ρόλο του «μεταφορέα». Στόχος του να μεταφέρει τη νεαρή, γοητευτική και μυστηριώδη Βαλεντίνα, κόρη ενός υπουργού της Ουκρανίας, από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Στην πορεία του όμως συναντάει δύο σημαντικά εμπόδια: τον Τζόνσον, που θέλει πάση θυσία να εμποδίσει το ταξίδι τους αλλά και έναν εκρηκτικό μηχανισμό, που απειλεί να ανατινάξει τον ίδιο τον Φρανκ, εάν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό του, σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων… Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!