Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Το περίφημο τουρνουά τένις χαρίζει δυνατές στιγμές με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος ενώ ένα αρκετά ψυχωτικό κορίτσι ζει μέσα από τις instagram φωτογραφίες των ατόμων που ακολουθεί. Η Polly Pocket ζει την απόλυτη περιπέτεια και ένας πράκτορας του FBI μεταμορφώνεται σε νηπιαγωγό πριν τον υποδεχθεί ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Κανάκης. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Roland Garros

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 και 2 στις 12:00 Roland Garros [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα [/sidequote] Το πιο δημοφιλές από τα τέσσερα γκραν σλαμ του παγκοσμίου τένις, το Ρολάν Γκαρός βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος να μπαίνουν στο κορτ, έχοντας ως στόχο τη διάκριση σε έναν θεσμό που έχει σχεδόν ενάμισι αιώνα ιστορίας. Η μάχη που ξεχωρίζει σήμερα είναι αυτή μεταξύ της Μαρίας Σαράποβα με την Καρολίνα Πλίσκοβα και της Σιμόνα Χάλεπ με την Αντρέα Πέτκοβιτς. Όσο για τους άνδρες, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια του Μάριν Τσίλιτς με τον Στιβ Τζόνσον, όπως και του Ραφαέλ Ναδάλ με τον Ρίτσαρντ Γκασκέ. Μπορείς να δεις τις πιο συναρπαστικές αναμετρήσεις της ημέρας του Γαλλικού Όπεν από τα Eurosport 1 και Eurosport 2.

Ingrid Goes West

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ματ Σπάισερ Πρωταγωνιστούν: Οντρεϊ Πλάζα, Ελίζαμπεθ Όλσεν Διάρκεια: 98′

Η Ίνγκριντ Θόρνμπερν είναι μια διανοητικά ασταθής κοπέλα από την Πενσιλβάνια, που παθιάζεται με την Τέιλορ Σλόαν, μια γυναίκα που ασκεί επιρροή στα social-media και ζει μια φαινομενικά τέλεια ζωή στο Λος Άντζελες. Όταν ο Ίνγκριντ αποφασίζει να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στη δυτική ακτή για να γίνει φίλη με την Τέιλορ πέρα από το ίντερνετ, η συμπεριφορά της μετατρέπεται σε κάτι ολοένα και πιο επικίνδυνο. Polly Pocket Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες της Polly Pocket, μέσω του Vodafone TV poju9 Ζήστε παρέα με την Polly Pocket την απόλυτη περιπέτεια! Η Polly έχει αυτοπεποίθηση, είναι φιλική, αισιόδοξη, περιπετειώδης, ευρηματική και πιστή στους φίλους της. Η Polly Pocket έχει επίσης πολλά διαφορετικά χόμπι, όπως το σνόουμπορντ, τα πατίνια, τα ψώνια, τη μουσική και το τραγούδι.

Ο Μπάτσος του θηριοτροφείου 2

Star, 17:45 Σκηνοθεσία: Ντον Μάικλ Πολ Πρωταγωνιστούν: Ντολφ Λούντγκρεν, Μπιλ Μπελαμί, Ντάρλα Τέιλορ, Άλεξ Παουνόβιτς Διάρκεια: 93′ 09j0pΟ ομοσπονδιακός πράκτορας του FBI, Ριντ, δουλεύει ως μυστικός αστυνομικός και πρέπει για τις ανάγκες μιας εξαιρετικά σημαντικής υπόθεσης, να παριστάνει τον δάσκαλο νηπιαγωγείου σε ένα προοδευτικό σχολικό περιβάλλον. Δεν φαντάζεται ότι η πιο επικίνδυνη αποστολή της ζωής του μόλις ξεκίνησε.

Βινύλιο με τον Αντώνη Κανάκη

ΑΝΤ1, 00:15 θκυ Ο Αντώνης Κανάκης είναι στον αέρα με τη νέα του εκπομπή, η οποία μεταδίδεται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Ένα βραδινό talk show, το οποίο έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!