Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Ένα μικρό κορίτσι που λατρεύει την περιπέτεια γίνεται ξαφνικά πριγκίπισσα και ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει απίθανες σπιτικές λιχουδιές. Λίγο μετά, Φούλαμ – Άστον Βίλα αναμετρώνται για το τελευταίο εισιτήριο για την Premier League και μια ναζιάρα στάρλετ κάνει τον στρατό… μόδα. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Σοφία η Πριγκίπισσα

Disney Junior, 09:00 Δες μαζί με τα παιδιά τις περιπέτειες της πριγκίπισσας Σοφίας, μέσω του Vodafone TV στο Disney Junior κάθε Σάββατο στις 09:00 ojpjoΗ ιστορία της πριγκίπισσας Σοφίας είναι η ιστορία ενός μικρού, απλού κοριτσιού, που ενώ λατρεύει την περιπέτεια, καλείται μέσα σε μια νύχτα να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή μιας πριγκίπισσας, μετά το γάμο της μητέρας της με τον βασιλιά. Η Σοφία πρέπει να μάθει σύντομα νέους κανόνες μέσα στη νέα της οικογένεια, με τον πατριό της, βασιλιά Ρόλαντ τον Β’ και τα δύο παιδιά του, Άμπερ και Τζέιμς. Καθώς αυτό το απλό κορίτσι εξερευνά την εντυπωσιακή ζωή του παλατιού, θα ζήσει εμπειρίες μοναδικές και ανεπανάληπτες, που θα επηρεάσουν τη ζωή όλων γύρω της με τρόπο ξεχωριστό.

Kitchen Lab

ΣΚΑΪ, 16:45 ουι Σε ένα πραγματικό εργαστήριο που έχει γίνει το talk of the town, ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και φυσικά πεντανόστιμες συνταγές που λύνουν τα χέρια.

Ξανθιά Κομάντο

Star, 17:45 Σκηνοθεσία: Στιβ Μάινερ Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Σίμσον, Βιβίκα Φοξ, Στιβ Γκούτενμπεργκ, Αϊμέ Γκαρσία Διάρκεια: 89′ ju9o Η Μέγκαν Βάλενταϊν είναι μια ναζιάρα στάρλετ του Χόλιγουντ, που δεν παίρνει κανέναν στα σοβαρά. Μια βραδιά όμως και από τη μια στιγμή στην άλλη χάνει τα πάντα, καταλήγει σε ένα στρατολογικό γραφείο και πλέον θα πρέπει να ανταλλάξει τις ψηλοτάκουνες, πανάκριβες γόβες της με ένα ζευγάρι αρβύλες! Με τη βοήθεια των συναδέλφων της σύντομα θα καταλάβει πως αξίζει περισσότερα από όσο πίστευε, πως  μπορεί να πετύχει πολλά και πως  ο στρατός μπορεί να γίνει… της μόδας.

Φούλαμ – Άστον Βίλα

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο NOVASPORTS1 στις 19:00 ! [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Ο αγώνας που θα δώσει το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την Premier League από την Championship, είναι αυτός μεταξύ της Άστον Βίλα και τη Φούλαμ, στον τελικό ανόδου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ», που αναμένεται κατάμεστο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports1. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!