Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Μια μητέρα αναστατώνει τους κατοίκους μιας μικρής πόλης του Μιζούρι ενώ μια πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ότι ένας Αμερικανός στρατιώτης άλλαξε πλευρά και είναι πλέον τρομοκράτης. Ένας ιδιοφυής αλλά υποχόνδριος ντετέκτιβ λύνει τις πιο μυστήριες υποθέσεις και ο Χάρισον Φορντ αναζητάει το Άγιο Δισκοπότηρο. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα Πρωταγωνιστούν: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Σαμ Ρόκγουελ, Γούντι Χάρελσον, Τζον Χοκς, Πίτερ Ντίνκλατζ Διάρκεια: 115′

[sidequote]Παρακολουθήστε από το Vodafone TV δυνατές οσκαρικές πρεμιέρες και μεγάλες επιτυχίες του παγκόσμιου box office[/sidequote] Μετά από μήνες χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης της, η Μίλντρεντ Χέιζ κάνει μία τολμηρή κίνηση, παραγγέλνοντας τρεις πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης όπου κατοικεί, με ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα για τον Ουίλιαμ Γουίλομπι  τον σεβάσμιο αρχηγό της αστυνομίας στην περιοχή. Όταν ο δεύτερος στην ιεραρχία, Αξιωματικός Ντίξον εμπλέκεται στην υπόθεση, η μάχη μεταξύ της Μίλντρεντ και του νόμου στο Έμπινγκ επιδεινώνεται, οδηγώντας τις καταστάσεις στα άκρα.

Homeland

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 6ο με την υπηρεσία FOX+ του Vodafone TV Σκηνοθεσία: Γκίντεον Ραφ Πρωταγωνιστούν: Κλερ Ντέινς, Ντέμιεν Λούις oihiohΗ υπόθεση επικεντρώνεται στον πεζοναύτη Nicholas Brody, ο οποίος κρατούνταν αιχμάλωτος πολέμου από την Al-Qaeda και επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από 8 χρόνια που θεωρούνταν αγνοούμενος στο Ιράκ. Η Carrie Mathison είναι ένα κινούμενο στέλεχος της CIA που υποψιάζεται ότι ο Brody μπορεί να προετοιμάζει τρομοκρατική επίθεση στην Αμερική καθώς θεωρεί ότι οι εχθροί τους κατάφεραν να τον αλλάξουν.

Ντετέκτιβ Μονκ

Star, 14:00 Σκηνοθεσία: Ράνταλ Ζισκ, Αντρέ Μπελγκρέιντερ Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σαλούμπ, Τζέισον Γκρέι Στάνφορντ, Τεντ Λεβίν, Έκτορ Ελιζόντο ohjoih Αστυνομικές σειρές, υπάρχουν πολλές, Ντετέκτιβ Μονκ όμως είναι μόνο ένας. Αν νομίζετε ότι οι εμμονές του έχουν εξαντληθεί κάνετε μεγάλο λάθος. Για αυτόν τον ήρωα, η κάθε υπόθεση είναι ένα πλέγμα από φοβίες και η πρόκληση παραμένει η ίδια: να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού η δολοφονία της γυναίκας του εξακολουθεί να τον συγκλονίζει.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία

ΑΝΤ1, 22:30 Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ Πρωταγωνιστούν: Νταϊάν Λαντ, Χάρισον Φορντ, Σον Κόνερι, Ντένχολμ Ελιοτ Διάρκεια: 127′ gjud09Ο Ιντιάνα Τζόουνς μαζί με τον πατέρα του, που είναι επίσης αρχαιολόγος, αναζητούν το χαμένο δισκοπότηρο, για να μην πέσει στα χέρια των Ναζί. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!