Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Ο ξανθός υπερήρωας επιστρέφει για να σώσει τον Άσγκαρντ από την καταστροφή και το πάθος του μικρού Μιγκέλ για τη μουσική τον οδηγεί ως τη Χώρα των Προγόνων και τον βάζει σε θανάσιμους μπελάδες. Λίγο μετά, ένας από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου καλείται να ξεπληρώσει ένα παλιό του χρέος σε έναν Ιταλό μαφιόζο και ζευγάρια μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Thor: Ragnarok

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τομ Χίντλεστον, Μαρκ Ράφαλο, Τέσα Τόμσον Διάρκεια: 130′

[sidequote] Παρακολουθήστε από το Vodafone TV λαμπερές πρεμιέρες και μεγάλες επιτυχίες του παγκόσμιου box office[/sidequote] Στο Thor: Ragnarok ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα όμως πρέπει να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk.

Coco

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Λι Άνκριτς, Έιντριαν Μολίνα Διάρκεια: 109′

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

John Wick

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι, Ντέιβιντ Λάιτ Πρωταγωνιστούν: Αντριάν Παλίκι, Γουίλεμ Νταφόε, Κιάνου Ριβς, Μάικλ Νίκβιστ, Άλφι Άλεν Διάρκεια: 95 ‘ 0i-0 Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι με το όνομα Ντέιζι. Ο θρήνος του διακόπτεται απότομα, όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και τη Ντέιζι νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου.

Fatal Vows

ΣΚΑΪ, 00:30 9oju09u- Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Fatal Vows» διαφορετικά ζευγάρια μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί που είναι έτοιμοι να κατατροπώσουν ο ένας τον άλλο. Η Μισέλ και ο Μπριτ Χολ γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν για πρώτη φορά στις τελευταίες τάξεις του σχολείου, έπειτα όμως χάθηκαν για πάνω από 20 χρόνια. Η μοίρα τους έφερε και πάλι κοντά, κι έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Όταν όμως άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα κρυμμένα μυστικά τους, ένας εφιάλτης βίας, απιστίας και αίματος έγινε πραγματικότητα Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!