Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Όλοι ψάχνουν για το θησαυρό σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης ενώ οι ατρόμητοι φτερωτοί φίλοι αντιμετωπίζουν τα κακά Γουρούνια. Ένας ιδιοφυής αλλά υποχόνδριος ντετέκτιβ λύνει τις πιο μυστήριες υποθέσεις, πριν τον υποδεχθεί ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Κανάκης. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Ο Θησαυρός

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φαίη Ξυλά, Μιχάλης Μαρίνος, Λευτέρης Ελευθερίου, Σοφία Μουτίδου, Δωροθέα Μερκούρη Διάρκεια: 103′

Η – προσφάτως – χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη, μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη, που της άφησε ο μακαρίτης. Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία, σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.

Angry Birds

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες των φτερωτών φίλων στο Vodafone TV, όποτε εσύ θέλεις! pojpojΗ ζωή δεν είναι εύκολη για τα Angry Birds στο Piggy Island. Ο Ρεντ και οι ατρόμητοι φτερωτοί φίλοι του, Τσακ, Ματίλντα, Μπομπ, Μπλουζ και Τόρενς πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τα κακά Γουρούνια και να προστατέψουν τα αυγά τους.

Ντετέκτιβ Μονκ

Star, 14:00 Σκηνοθεσία: Ράνταλ Ζισκ, Αντρέ Μπελγκρέιντερ Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σαλούμπ, Τζέισον Γκρέι Στάνφορντ, Τεντ Λεβίν, Έκτορ Ελιζόντο ohjoih Αστυνομικές σειρές, υπάρχουν πολλές, Ντετέκτιβ Μονκ όμως είναι μόνο ένας. Αν νομίζετε ότι οι εμμονές του έχουν εξαντληθεί κάνετε μεγάλο λάθος. Για αυτόν τον ήρωα, η κάθε υπόθεση είναι ένα πλέγμα από φοβίες και η πρόκληση παραμένει η ίδια: να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού η δολοφονία της γυναίκας του εξακολουθεί να τον συγκλονίζει.

Βινύλιο με τον Αντώνη Κανάκη

ΑΝΤ1, 00:15 vodatv Ο Αντώνης Κανάκης είναι στον αέρα με τη νέα του εκπομπή, η οποία μεταδίδεται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Ένα βραδινό talk show, το οποίο έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!