Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Η νέα υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α δεν καταλαβαίνει από πρωτόκολλα ενώ ο μορφωμένος αλλά άφραγκος και σχεδόν άστεγος, Ερν προσπαθεί να τα φέρει βόλτα. Την ίδια ώρα ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους και ο Αντώνη Σρόιτερ βάζει σε πρώτο πλάνο τον άνθρωπο. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Madam Secretary

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 3ο στο Vodafone TV, όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μπάρμπαρα Χολ Πρωταγωνιστούν: Τία Λεόνι, Τιμ Ντάλι, Πατίνα Μίλερ -j0oi9j Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ, μια ευφυέστατη αναλύτρια της CIA που έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου, επιστρέφει στην Ουάσινγκτον, όπου δέχεται μια επαγγελματική πρόταση την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί, ως προσωπική χάρη στον Πρόεδρο Κόνραντ Ντάλτον. Ως η νέα υπουργός Εξωτερικών, οι αρχές της Ελίζαμπεθ δοκιμάζονται μέσα από νίκες, αλλά και ήττες, καθώς εκείνη προσπαθεί να ισορροπήσει τα καθήκοντά της στον Λευκό Οίκο και την οικογενειακή της ζωή.

Atlanta

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια του 1ου κύκλου της σειράς με την υπηρεσία FOX+ στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Ντόναλντ Γκλόβερ Πρωταγωνιστούν: Ντόναλντ Γκλόβερ, Μπράιαν Χένρι, Λέικιθ Στάνφιλντ fksdlfhs Το Atlanta ακολουθεί τον Earnest -Earn- Marks, έναν μοναχικό άνδρα που επιστρέφει στην Ατλάντα, την πόλη που γεννήθηκε, αφού παράτησε το πανεπιστήμιο. Μετά την επιστροφή του, ανακαλύπτει ότι ο ξάδερφος του, ο Alfred έχει γίνει ο πιο ανερχόμενος ραπ τραγουδιστής στην πόλη. Κάθε επεισόδιο ακολουθεί τα ξαδέρφια στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη σκηνή της ραπ στην Ατλάντα, αλλά οι διαφορετικές τους απόψεις σε εμπορικά, καλλιτεχνικά και φυλετικά θέματα δυσκολεύουν το εγχείρημα.

Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Χένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Τζέσε Άιζενμπεργκ Διάρκεια: 138′

Με το φόβο ότι οι ενέργειες ενός σούπερ ήρωα, που φέρεται ως θεός, μένουν ανεξέλεγκτες, ο τρομερός και πανίσχυρος ήρωας-τιμωρός της Gotham City αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τον σύγχρονο σωτήρα της Metropolis, ενώ ο κόσμος προσπαθεί να ανακαλύψει το είδος του ήρωα, που χρειάζεται πραγματικά. Ενώ λοιπόν οι Μπάτμαν και Σούπερμαν βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή γρήγορα ανακύπτει, θέτοντας την ανθρωπότητα στο μεγαλύτερο κίνδυνο, που έχει γνωρίσει ποτέ.

Αυτοψία

Alpha, 23:50 vodtv Η εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ βρίσκεται εκεί που γεννιέται η είδηση, συναντά τους πρωταγωνιστές των θεμάτων και με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις παρουσιάζει όλες τις πλευρές των γεγονότων. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!