Μετά την παραμονή του Χαβιέρ Ούμπιδες ο επόμενος που επρόκειτο να έχει σχετικές συζητήσεις με τη διοίκηση του Ατρομήτου ήταν εξ αρχής ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο Ιταλός επιθετικός είναι εκ των κορυφαίων παικτών στη φετινή πορεία της ομάδας του Περιστερίου και όλοι θα ήθελαν να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος φορ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων συλλόγων, οι οποίοι θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να ενισχύσουν σημαντικά την επιθετική τους γραμμή.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται να υπάρξει σύντομα σχετική επαφή ανάμεσα στον Ναπολεόνι και τους ανθρώπους του Ατρομήτου, ώστε να του ξεκαθαρίσουν ότι θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και πιθανότατα αυτή η συνάντηση να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι τότε, όμως, προέχει η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αφού ακόμα υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες για τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Πρόκειται για ένα… περίεργο παιχνίδι, αφού οι Βοιωτοί καίγονται για τη νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Πηγή: sport-fm.gr