Τις στιγμές τρόμου που έζησε στη μέση της λεωφόρου Θηβών αλλά και την παρεξήγηση που προκάλεσε τον άγριο ξυλοδαρμό της αποκάλυψε το 43χρονο θύμα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης, με δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο φανάρι της συμβολής Ιεράς Οδού και Θηβών. Οι οδηγοί δύο οχημάτων λογόφεραν και ακολούθησε άγριο ξύλο στη μέση του οδοστρώματος με θύματα ένα ζευγάρι 43χρονων.

Τα τρία άτομα που κατέβηκαν από το άλλο όχημα κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού. Τους προσέγγισαν, άρχισαν να χτυπούν τον άνδρα αλλά και τη γυναίκα, που καθόταν δίπλα του.

Για το πώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς, η 43χρονη αναφέρει: «Ο οδηγός πριν από το φανάρι Θηβών με Ιερά Οδό έκανε μαγκιές, έκλεινε τον δρόμο και κάποια στιγμή του είπα από το παράθυρο: “Τι κάνεις; Αν εσύ θέλεις παιχνίδια, μείνε αλλού” και μου είπε: “Φάε τα τέτοια μου”».

«Πιο κάτω, όταν άλλαξα δρόμο, μπήκε μπροστά και μου έκλεισε τον δρόμο. Άνοιξα την πόρτα και πήγα στο τζάμι και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Μετά του έριξα μία κλωτσιά στο αυτοκίνητο και του είπα: “Κατέβα τώρα, θα καλέσω αστυνομία”. Βγήκε ο γιος του και του είπα: “Μάζεψε τον πατέρα σου” και πήγα να πάρω την αστυνομία. Τότε μετά από πίσω μου ήρθε μία μπουνιά από τον οδηγό και λιποθύμησα».

«Σηκώθηκα και είδα τον άντρα μου να τον σκοτώνουν. Αυτά δεν τα έχω δει ούτε σε ταινίες. Όταν σηκώθηκε, πήγα να τραβήξω τον πατέρα του, που ήταν πάνω στον άντρα μου και εκείνη τη στιγμή μου ήρθε μία μπουνιά, ξανά από το παιδί, που βγήκε πρώτο από το αυτοκίνητο, και εκεί λιποθύμησα. Σηκώνομαι ξανά και βλέπω ένα πόδι να πατάει το πρόσωπο του άντρα μου. Ούτε τους ξέρουμε ούτε μας ξέρουν. Γιατί τόσο μίσος; Μετά ήθελε να μας πατήσει και τους δύο. Ο άντρας μου σερνόταν για να τον αποφύγει, αλλά αυτός έδωσε γκάζι και προσπέρασε πάνω στο σώμα του», πρόσθεσε η γυναίκα.

Δείτε βίντεο με το άγριο ξύλο: