Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μετά τον Ιμπραήμ Σισοκό, που θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες εκτός δράσης με θλάση στο δικέφαλο, απών από το ματς της Πέμπτης με τη Λάτσιο στη Ρώμη για το Europa League θα είναι και ο Στέργος Μαρίνος. Στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Έτσι προστέθηκε στη λίστα των απόντων, όπου πέραν του Σισοκό υπάρχουν ακόμη οι Μπουμσόνγκ, Πίντο και Σο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική προπονήθηκε μόνος του, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στην Ιταλία δεν θα ταξιδέψουν και οι Ταμπάκης και οι Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Υπενθυμίζεται, πως ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τετάρτη (7/11) και ώρα 08:50 με πτήση της Aegean και θα προσγειωθεί στη Ρώμη στις 10:00. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή του, Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα παραχωρηθεί την ίδια ημέρα στις 18:30 στο Ολίμπικο και η προπόνηση του «τριφυλλιού» θα διεξαχθεί στις 19:00 στο ίδιο μέρος. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από τη Ρώμη και πάλι με πτήση της Aegean στις 11:00 το πρωί της επομένης του αγώνα, 9/11 και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 14:00.

Πηγή: sport-fm.gr