Οι θέσεις της επίθεσης στην 23άδα της εθνικής Ιταλίας δεν έχουν κλείσει, με τον Τζουζέπε Ρόσι να έχει σημαντικές πιθανότητες. Ο επιθετικός της Φιορεντίνα πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, που τον άφησε εκτός γηπέδων 4 μήνες.

Όμως, η ποιότητα του 27χρονου Ιταλού διεθνούς δεν μπορεί να αφήσει… αδιάφορο τον προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα», Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος προτίθεται να τον περιμένει μέχρι τελευταίας στιγμής. Γι’ αυτό και θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην τελική 23άδα, για την Βραζιλία, μετά το φιλικό της Ιταλίας με την Ιρλανδία.

Ο ίδιος ο Πραντέλι εξέφρασε την αισιοδοξία του για μια πολύ καλή απόδοση από πλευράς Ρόσι στο Σαββατιάτικο φιλικό, σε δηλώσεις στον Τύπο: « Από ότι έχω δει έως τώρα, περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Τζουζέπε. Έχει περάσει όλα τα τεστ ετοιμότητας και τα έχει πάει πολύ καλά στις προπονήσεις. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει και στον ψυχολογικό τομέα».

Πηγή: Sport-fm.gr