Νεκρή στο διαμέρισμα της στο βόρειο Λονδίνο, σε ηλικία 27 ετών, βρέθηκε η Amy Winehouse. Το θάνατο της επιβεβαίωσε και η αστυνομία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της οφείλεται σε υπερβολική δόση απαγορευμένων ουσιών.

Η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ αλλά και απαγορευμένες ουσίες και είχε βγει από κλινική αποτοξίνωσης τον περασμένο Μάιο.

Η δισκογραφική της εταιρεία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Λυπούμαστε βαθύτατα για τον ξαφνικό θάνατο μιας τόσο χαρισματικής μουσικού, καλλιτέχνιδος και ερμηνεύτριας. Οι προσευχές μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή πηγαίνουν στην οικογένεια της Amy, τους φίλους και τους θαυμαστές της».

Όπως όλα δείχνουν η Winehouse ήταν μόνη χωρίς βοήθεια τη στιγμή του θανάτου της ο οποίος διαπιστώθηκε αμέσως όταν έφτασαν στο σπίτι της στο Κάμντεν οι άντρες των πρώτων βοηθειών.

Εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε ότι αν και είναι ενήμερος για τις εικασίες που γίνονται δεν θα ήθελε να προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου της τραγουδίστριας καθώς δεν έχει γίνει η νεκροψία.

Τμήμα του δρόμου μπροστά από το σπίτι της Winehouse παραμένει αποκλεισμένο ενώ πολλοί ήταν οι γείτονες, οι δημοσιογράφοι ακόμη και οι θαυμαστές της που συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα έξω από την κατοικία της.

Το σπίτι της Winehouse στο βόρειο Λονδίνο

Η σορός της μεταφέρεται από το διαμέρισμα της όπου βρέθηκε νεκρή

Πλήθος κόσμου παρακολουθεί τη μεταφορά της σορού

Ένα σημείωμα μαζί με ένα λουλούδι από ανθρώπους που αγαπούσαν και θα εξακολουθήσουν να αγαπούν την Amy