Ένα απίστευτο περιστατικό θα δημοσιοποιούσε ο Σωκράτης Γκιόλιας, όπως αποκαλύπτει το blog Crimes on air. Η προαναγγελία αποκάλυψης σχετικά με δοσοληψία επιχειρηματία με μέλη των σωμάτων ασφαλείας αφορούσε, όπως γράφει ο Βασίλης Χήτος, το παρακάτω περιστατικό: 

Πριν από λίγες ημέρες γνωστός έμπορος όπλων επιχείρησε να μπει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να κάνει «δειγματισμό» όπλων.

Δυο αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ… βαρέθηκαν, όπως γράφει η ανάρτηση στο Crimes on air, να μεταβούν μέχρι το κατάστημα του εμπόρου όπλων και του παρήγγειλαν να φέρει όπλα για να διαλέξουν μέσα στην έδρα τους στην Κατεχάκη.

Στο Αρχηγείο σήμανε συναγερμός όταν διαπιστώθηκαν χύμα τα όπλα στο αυτοκίνητο του ιδιώτη επιχειρηματία. Το θέμα έφθασε πολύ ψηλά γιατί στον έμπορο όπλων δεν είχε χορηγηθεί προκαταβολικά η προβλεπόμενη άδεια για τη μεταφορά των όπλων.

Πόσο μάλιστα όταν τα όπλα αυτά βρέθηκαν μέσα στο αρμόδιο υπουργείο όπου είχε βρει πρόσφατα φρικτό θάνατο ο Υπασπιστής του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιώργος Βασιλάκης.

Μάλιστα ο έμπορος όπλων, που έχει έδρα το Κορωπί, παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο για παράβαση του νόμου 2168/93 [άρθρο 11 παρ. 2].

Στην προαναγγελία στο blog troktiko γινόταν αναφορά και σε φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Διαβάστε την προαναγγελία στο troktiko εδώ.

Διαβάστε την ανάρτηση στο Crimes on air εδώ.