Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το κούρεμά της, ανάλογα με αυτό που επιτάσσουν τα μαλλιά της. Για παράδειγμα, άλλο κόψιμο πρέπει να κάνει μια γυναίκα με πυκνά και σγουρά μαλλιά και διαφορετικό μία με λιγότερα και λεπτά, ώστε να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του.

Το καρέ είναι πάντα ο μεγαλύτερος σύμμαχος κάθε τύπου μαλλιών, καθώς με τα πολλά και διαφορετικά του είδη καλύπτει μια τεράστια γκάμα αναγκών, ενώ ταυτόχρονα είναι πάντα in.

Έχουμε δει τόσο πολλές εκδοχές του καρέ που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και ως ανεξάντλητο. Αποτελεί σίγουρα το πιο φιλικό κούρεμα για όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας και με κάθε τύπο τρίχας, ενώ είναι συνώνυμο της φινέτσας.

Τι είναι το slob;

To slob προέρχεται από τις λέξεις sleek και bob και κολακεύει γυναίκες με λεπτή τρίχα και λίγα μαλλιά. Πρόκειται για ένα ίσιο κόψιμο, το οποίο φτάνει μέχρι το πηγούνι και ακριβώς λόγω του μήκους του δημιουργεί ένα εφέ όγκου που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια.

Πρόκειται για ένα αυστηρό κούρεμα που δεν έχει ιδιαίτερες ανάγκες styling. Ουσιαστικά το μόνο που απαιτεί είναι ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα, ώστε να προστατεύει την τρίχα κατά τη διαδικασία του ισιώματος με την πρέσα. Είναι πολύ κομψό και ιδανικό για κάθε ηλικία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το έχουν υιοθετήσει γυναίκες με έντονη αίσθηση του στυλ, όπως η Μαρία Ολυμπία η οποία «ορκίζεται» στο συγκεκριμένο κούρεμα και έχει βρει σε αυτό το signature look της.