Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα βίντεο που δείχνει στέλεχος του AKP, του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν, να κοιμάται στο γραφείο του δίπλα σε μια σακούλα με ναρκωτικά. Πρόκειται για τον Kürsat Kilic, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, ενώ σχολιάζοντας τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έκανε λόγο για συνωμοσία.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε το halktv.com.tr, δείχνει τον Kilic να κοιμάται καθισμένος στο γραφείο του ενώ δίπλα του στο συρτάρι υπάρχει μια σακούλα με ναρκωτικά, μια ζυγαριά, και στο τραπέζι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τη χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την cumhuriyet.com, το στέλεχος του AKP κατηγορήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, και ότι τα ναρκωτικά δίπλα του ήταν μεθαμφεταμίνη.

«Είναι συνωμοσία»

Ο Kürsat Kilic είχε υποβάλλει την παραίτησή του για λόγους «φόρτου εργασίας» ωστόσο μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων απάντησε με ανάρτησή του στο Facebook, λέγοντας πως το βίντεο είναι προϊόν συνωμοσίας.

Δήλωσε, μάλιστα ότι τα υλικά στο τραπέζι και τα ναρκωτικά στο συρτάρι του τοποθετήθηκαν εκεί από κάποιον προκειμένου να τον «χτυπήσουν».