Δεν διστάζει να εκφράσει τον θαυμασμό του του για τον ρεπουμπλικάνο υποψήφιο των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ, ο μεγιστάνας επενδυτής και επιχειρηματίας Donald Trump, ο οποίος μάλιστα είπε ότι σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερος σε μία τέτοια θέση από εκείνους που σήμερα υπάρχουν για να διαχειρίζονται τα πράγματα.

Όταν τον ρώτησαν αν θα άλλαζε επάγγελμα και αν θα ακολουθούσε το Ρόμνεϊ, αφήνοντας κατά μέρος την αγορά ακινήτων, εκείνος είπε ότι «θα ήθελε πολύ να βοηθήσει τη χώρα του και ότι ευχαρίστως θα το έκανε υπό την καθοδήγηση του Ρόμνεϊ».

Όπως είπε, δεν θα ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία ως ανεξάρτητος υποψήφιος, εάν ο Μιτ Ρόμνεϊ λάβει το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Τις ανακοινωσεις έκανε  ο Τράμπ,  την Πέμπτη, σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας που φέρει το όνομά του, παρουσία του Μιτ Ρόμνεϊ .Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει το βράδυ της Τετάρτης ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα υποστήριζε τον αντίπαλο του Ρόμνι,  πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Νιουτ Γκίνγκριτς.

Πάντως ο κ. Τραμπ ανέφερε ότι αποφάσισε να στηρίξει τον Μιτ Ρόμνι, αφού τον γνώρισε καλύτερα κατά την διάρκεια αρκετών συζητήσεων που είχαν τις τελευταίες ημέρες.