Εκατομμύρια παιδιά μεγάλωσαν με τον Barney και την αξιαγάπητη παρέα του, καρδιοχτυπώντας για το επόμενο ημίωρο επεισόδιο.

Ο μόνος άνθρωπος που το χαιρόταν βέβαια που τα επεισόδια κρατούσαν μόλις 30 λεπτά ήταν ο David Joyner, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον δεινόσαυρο από το 1991-2001.

Κι ενώ είπε πως ήταν τιμή του και προνόμιο να προσφέρει τέτοια χαρά στα παιδάκια του πλανήτη, δεν έμεινε φυσικά εκεί.

AP_01021002469

Μιλώντας στη «Daily Mail» για την οδύσσεια του ρόλου του, ο Joyner αποκάλυψε πως έπρεπε να κουνά το κεφάλι του συνεχώς πάνω-κάτω μέσα στη στολή, η οποία ήταν τόσο ζεστή που τον άφηνε συνεχώς ιδρωμένο. Και σαν να έφταναν αυτά, έπρεπε να συγχρονίζει τις κινήσεις του με τη φωνή του Barney, όταν δεν χόρευε και χτυπιόταν.

Την ίδια ώρα, όφειλε να προσέχει πολύ να μην καταστρέφει το πλατό, γυρνώντας μονοκόμματα, μιας και το κεφάλι της κούκλας δεν γύριζε.

shutterstock_159745871

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό της στολής, όπως μας λέει, άγγιζε ακόμα και τους 48 βαθμούς Κελσίου. Παρά ταύτα, είχε την πλάκα του να είσαι ο Barney, αν και ο 54χρονος ηθοποιός δεν το έβλεπε πάντα έτσι, καθώς στις αρχές ήταν ιδιαιτέρως διστακτικός να πάρει τον ρόλο φοβούμενος να κρυφτεί μέσα σε ένα κοστούμι.

Αφού συμπλήρωσε μια ολόκληρη δεκαετία ως Barney, ο David βγήκε από τη στολή του για να κυνηγήσει το υποκριτικό του όνειρο. Και έχει εμφανιστεί έκτοτε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής…