Μια μητέρα λέει ότι κάνει τα πάντα για να πείσει την έφηβη κόρη της να μετακομίσει από το σπίτι. Η Carla Bellucci, μια social media influencer από το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε διατεθειμένη να αποχωριστεί το ποσό των 9.000 δολαρίων, ώστε να απολαύσει την ιδιωτικότητα που συνεπάγεται ένα σπίτι χωρίς παιδιά.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι είναι προς το συμφέρον και της κόρης της, ώστε να μη γίνει «ηλίθια».

«Τι είδους ποιότητα ζωής έχουν αυτοί οι γονείς;»

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών λέει ότι τα χρήματα θα είναι «ένα δώρο» στη 19χρονη κόρη της για τα γενέθλιά της, υπό την προϋπόθεση ότι θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της αμέσως μετά.

Η ίδια δήλωσε στη «Daily Star» ότι πιστεύει πως τα παιδιά πρέπει να φεύγουν από το σπίτι μόλις γίνουν 18 ετών, αλλιώς κινδυνεύουν να γίνουν παραχαϊδεμένα.

«Έφυγα από το σπίτι στα 16 μου και ήμουν απολύτως καλά και επιβίωσα», είπε. «Τι είδους ποιότητα ζωής έχουν αυτοί οι γονείς; Δεν μπορείς να έχεις τον χρόνο με τον σύζυγο ή τον σύντροφό σου, επειδή έχεις συνεχώς γύρω σου εφήβους».

Η Carla πρόσθεσε ότι ενώ τα παιδιά της είναι «καλά παιδιά», ανησυχεί ότι αν δεν βγουν έξω και δεν ζήσουν στον κόσμο μόνα τους, θα καταλήξουν «ηλίθια». «Τα δικά μου είναι καλά παιδιά, αλλά είναι αρκετά μεγάλα, για να βγουν στον κόσμο και νομίζω ότι οι άνθρωποι τα νταντεύουν τόσο πολύ και δε θέλω να είμαι φρικτή, αλλά αυτοί οι έφηβοι ή οι νεαροί ενήλικες καταλήγουν ηλίθιοι», είπε.

Τι πιστεύει λοιπόν η κόρη της για όλα αυτά; Ευτυχώς για τη μαμά της, ανυπομονεί να φύγει από το σπίτι! Προφανώς, το να ζει κάτω από τη στέγη της συνοδεύεται από «πολλούς περιορισμούς», όπως το να πρέπει να κάνει ησυχία τα βράδια για τη μικρή αδελφή της και να μην επιτρέπεται να κάνει πάρτι ή να φιλοξενεί κόσμο.

Ορισμένοι σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεώρησαν ότι η μητέρα βάζει τον σύντροφό της πάνω από το παιδί της. «Εγώ θα κινούσα γη και ουρανό για τα παιδιά μου. Θα έρχονται για πάντα πάνω από οποιονδήποτε!», έγραψε μια μητέρα.

«Ο γιος μου είναι 28 ετών και μου αρέσει να τον έχω στο σπίτι και το ίδιο και το άλλο μου μισό», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

«Αν θέλει να μετακομίσει, εντάξει… αλλά να διώξεις τον έφηβό σου, επειδή έχεις άντρα… Δεν θα μπορούσα…Τα παιδιά μου θα πετάξουν από τη φωλιά, όταν θα είναι έτοιμα», σημείωσε κάποια άλλη.