Νέα απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να τραγουδήσει ή όχι στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επιμένει στο ρεπορτάζ του και έστειλε νέο δημόσιο μήνυμα στην παρουσιάστρια του Alpha.

«Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή με έψεξε ότι διαστρέβλωσα το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω, λοιπόν, να διαβεβαιώσω τη Σταματίνα για να κοιμάται ήσυχη, ότι οι πληροφορίες μου συνήθως είναι σωστές. Σπάνια όταν δίνω ρεπορτάζ πέφτω έξω. Η πληροφορία είναι η εξής: Σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ, ξεκάθαρο. Τέλος, το κλείνουμε, είναι έτσι όπως σας το λέω» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Στέφανος, για λόγους πολιτικούς, ποτέ δεν θα έβαζε έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του, γιατί θα έδινε λάθος μήνυμα».

Ο παρουσιαστής μάλιστα αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει λάβει πρόσκληση για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει δεχτεί πρόσκληση για τον γάμο. Προσκλήσεις έχουν πάει μόνο στο στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να προσκληθεί γιατί θα γίνουν και κάποιες προσκλήσεις πιο ανοιχτές» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Θυμίζουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει στην εκπομπή «Happy Day» ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.