Είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα. Ένα γυναικείο κουρασμένο πρόσωπο με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μπορεί να μετατραπεί σε έναν εκθαμβωτικό καμβά, που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Και επειδή τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η εικόνα έχει γίνει το νούμερο 1 χαρακτηριστικό δημοφιλίας, υπάρχει μια πρόκληση στο TikTok που ακούει στο όνομα catfish. Σε αυτή την πρόκληση οι γυναίκες καλούνται να παρουσιάσουν το πριν και το μετά από το μακιγιάζ με τα αποτελέσματα να αφήνουν τους περισσότερους χρήστες άφωνους.

Αυτό συνέβη και με την Kenidi McCray που αποφάσισε να δείξει πώς είναι στην καθημερινότητά της και πώς μεταμορφώνεται με το μαγικό ραβδάκι του μακιγιάζ. «Αυτό είναι ό,τι βλέπει το αγόρι μου σε ποσοστό 0,07%» είπε χιουμοριστικά για το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

@kenidijm

Reply to @oghamfam going live for those who want to see the makeup tutorial!! And chat

♬ original sound – Kenidi

Το βίντεο της προκάλεσε φρενίτιδα στο TikTok. Τη μία στιγμή φοράει φαρδιά ρούχα, δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της είναι ατημέλητα. Την αμέσως επόμενη στιγμή είναι έτοιμη να κοσμήσει περιοδικό μόδας, με το δέρμα της αψεγάδιαστο, τα φρύδια της καλοσχηματισμένα και το βλέμμα της γατίσιο.

«Αποκλείεται να είναι το ίδιο πρόσωπο» σχολίασε ένας χρήστης με την ίδια να απαντάει «όντως, καμία περίπτωση να είναι το ίδιο πρόσωπο». Τέτοια σχόλια ήταν πολλά. «Αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι η ίδια γυναίκα», «Ο πρώην μου κυριολεκτικά θύμωσε μαζί μου. Και του είπα «ε, δεν με βγάζεις και πουθενά για να βαφτώ έτσι», «Μπερδεύομαι, πώς καταφέρνεις κάτι τέτοιο;» ήταν μερικά από τα σχόλια με την Kenidi να απαντά «με μαγεία!».

Το βίντεό της έχει 3 εκατομμύρια views και για όσους αρνούνταν να πιστέψουν ότι ήταν η ίδια γυναίκα ανέβασε ένα βίντεο για να δείξει τη διαδικασία της μεταμόρφωσης. Η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει με χιούμορ τα σχόλια, λέγοντας ότι το μακιγιάζ είναι το όπλο στη φαρέτρα της.

@kenidijm

here’s the makeup tutorial for you baddiesssss #fyp #makeuptutorial #catfish

♬ Emotional (Instrumental) – BLVKSHP

Η Julia Grandoni τρολάρει τον εαυτό της

Αυτή δεν είναι η πρώτη γυναίκα που μεταμορφώνεται και γίνεται άλλος άνθρωπος. Η Julia Grandoni γνωστή TikToker, που μετρά περισσότερους από 387.000 ακόλουθους στη διάσημη πλατφόρμα, πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο trend του TikTok, και να δείξει πώς είναι στην πραγματικότητα.

Η TikToker αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το αποτέλεσμα τους άφησε όλους άφωνους.

Στην αρχή στο βίντεο φαίνεται να φοράει ένα μαύρο, βραδινό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, να είναι έντονα βαμμένη και με περιποιημένα μαλλιά. Όσο όμως περνάει η ώρα η εικόνα της αλλάζει. Η Julia Grandoni πάντως τρολάρει τον εαυτό της ενώ τα περισσότερα σχόλια δεν είναι και τόσο κολακευτικά. «Θα έπρεπε να είναι παράνομο» έγραψε χρήστης στο TikTok ενώ ένας άλλος σχολίασε πως «δεν πρόκειται να ξαναβγώ ραντεβού».

«Είναι πραγματικά η περίπτωση “με εξαπάτησαν”»

To ίδιο συνέβη και με την Tatty Lomas ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο πόζαρε με ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ, με μακριά ίσια μαλλιά και με ασημένια κοσμήματα. Τα σχόλια έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να εκθειάζουν την ομορφιά της, ενώ άλλοι ζητούσαν συμβουλές ομορφιάς.

Παρόλα αυτά, η ίδια είχε γράψει ότι «με ένα σκούπισμα όλα θα εξαφανιστούν» και πράγματι μετά από λίγο, άφησε άναυδους τους πάντες.

«Είναι πραγματικά η περίπτωση “με εξαπάτησαν”», έγραψαν ορισμένοι χρήστες στο προφίλ της influencer με τα 5,7 εκατομμύρια likes, καθώς στη συνέχεια εμφανίστηκε μια άλλη εκδοχή του εαυτού της. Αυτή την φορά πόζαρε τελείως άβαφη, με ελαφρώς πρησμένα μάτια και με αχτένιστα μαλλιά.