Ποιος δε θα ήθελε να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, απολαμβάνοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με φόντο την πισίνα ενός ξενοδοχείου πολυτελείας;

Κι επειδή… «πισίνες υπάρχουν πολλές» αν θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας την «απόλυτη εμπειρία» πολυτέλειας, ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω προορισμούς.

Αυτό θα πει πισίνα με θέα!

1. Μαυρίκιος

Ο Μαυρίκιος είναι ένας από τους δημοφιλέστερος προορισμούς για ερωτευμένα, νιόπαντρα ζευγάρια. Εξωτικές παραλίες, άμμος μαλακή σαν πούδρα, κοκοφοίνικες, κρυστάλλινα νερά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας να συμπληρώνει το σκηνικό, που απολαμβάνετε από την εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου σας.

2. Ταϊλάνδη

Ξεφύγετε από το χάος που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, επιλέγοντας για τη διαμονή σας ένα ξενοδοχείο, που διαθέτει πισίνα στην ταράτσα του… για να απολαύσετε μια μοναδική, πανοραμική θέα χωρίς να σας ενοχλεί η βαβούρα της ζωής στους δρόμους.

3. Μαρόκο

Μετά από μια περιπετειώδη απόδραση με διάφορες δραστηριότητες στο όρος Άτλας στο Μαρόκο, χαλαρώστε και ξεκουράστε το κορμί σας κάνοντας μια βουτιά στο δροσερό νερό της πισίνας σας, με θέα την κορυφογραμμή του βουνού.

4. Πουέρτο Ρίκο

Το Πουέρτο Ρίκο αποτελεί ένα μικρό, επίγειο παράδεισο, με έντονες δόσεις από Καραϊβική και Νότια Αμερική. Επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία που υπάρχουν στο νησί και χαρίστε στον εαυτό σας τις διακοπές που ονειρευόσασταν μια ζωή.

5. Βραζιλία



Η Κόπα Καμπάνα είναι η διασημότερη παραλία της Βραζιλίας, όμως στη Μπαΐα θα βρείτε παραδεισένιες παραλίες και εντυπωσιακές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις χωρίς τα πλήθη των τουριστών που κατακλύζουν το Ρίο ντε Τζανέιρο.