Αυτό το φθινόπωρο αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου χαρίζοντας στον εαυτό σας τον ιδανικό συνδυασμό ξεκούρασης και αναζωογόνησης, χαλάρωσης και ενεργητικότητας, που σας προσφέρει το The Westin Resort Costa Navarino.

Με θέα το Ιόνιο Πέλαγος και εμπνευσμένο από τα παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική φθινοπωρινή απόδραση καθώς συνδυάζει μοναδικά την ηρεμία του φυσικού τοπίου με τη χαρακτηριστική ενεργητικότητα και την αναζωογονητική διάθεση Westin.

Ειδικά για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου το The Westin Resort Costa Navarino σχεδίασε και σας προσφέρει μοναδικά προγράμματα εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία Westin «For a betteryou»και εμπλουτισμένα με δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά.

Με ορμητήριο σας το The Westin Resort Costa Navarino,τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια, μπορείτε να γνωρίσετε μια περιοχή με 4.500 χρόνια ιστορίας και ταυτόχρονα να απολαύσετε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και που παρέχονται, αποκλειστικά γι’ αυτό το τριήμερο,είτε δωρεάν ή με σημαντικές εκπτώσεις.

Επωφεληθείτε από τις πολυάριθμες επιλογές, που περιλαμβάνει το πακέτο του τριημέρου, όπως μαθήματα Power Yoga, Hatha Flow Yoga, Pilates, stretchin grelaxation, κολύμβησης ή μαθήματα golf στα δύο signature γήπεδα golf της CostaNavarino.

Αναζητήστε την τέλεια χαλάρωση μέσα απότη γευσιγνωσία ποικιλίας τσαγιών στο Anazoe Spa, που βρίσκεται στο Navarino Dunes, διδαχθείτε τα μυστικά της ευεξίας και τις τεχνικές του μασάζ από τους εξειδικευμένους θεραπευτές μας που θα σας δείξουν πώς να εκτονώνετε την ένταση μιας μακριάς ημέρας στο γραφείο.

Μυηθείτε στα μυστικά των chefs, που θα μοιραστούν μαζί σας τα ευεργετικά οφέλη των τροφών με αντιοξειδωτική δράση και συνταγές για υπέροχα πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας που θα μπορείτε και εσείς να δημιουργείτε και να απολαμβάνετε. Αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας, ενδίδοντας στον αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία που χαρακτηρίζει τις ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες του AnazoeSpa.

Όσοι αναζητάτε πιο τονωτικές εμπειρίες, επιλέξτε ανάμεσα στις εκδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας που σας προτείνει το Navarino Outdoors και που θα σας φέρουν σε άμεση επαφή με την πλούσια Μεσσηνιακή φύση και την ευεργετική της επίδραση σε όλες τις αισθήσεις σας!

Όσο εσείς θα απολαμβάνετε ξένοιαστοι τις δραστηριότητες που θα έχετε επιλέξει, το Cocoon και το Sandcastle, οι δύο ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για βρέφη και παιδιά που διαχειρίζεται η διεθνώς αναγνωρισμένη βρετανική εταιρία Worldwide Kids Company, θα προσφέρουν συναρπαστικές δραστηριότητες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης στα πολυτιμότερα πλάσματα της ζωής σας.

Στο τέλος της ημέρας χαρίστε στον εαυτό σας την απόλαυση ενός ξεκούραστου και ξένοιαστου βραδινού ύπνου στην απαράμιλλη άνεση ενός HeavenlyBed®, του διεθνώς αναγνωρισμένου πρωτοποριακού στρώματος που αγκαλιάζει απαλά και στηρίζει το σώμα σας.

Το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο διαμονής στο The Westin Resort CostaNavarino για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, ξεκινώντας από τα 165 ευρώ τη βραδιά για δύο άτομα με πρωινό, δωρεάν διαμονή για τα παιδιά, check-in από τις 12.00 την Παρασκευή και check-out έως τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Περισσότερες πληροφορίες για δωρεάν παροχές, εκπτώσεις και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ.