Μόνιμα αγκυροβολημένο στο St Katharine Docks και ένα λεπτό με τα πόδια από την Tower Bridge, στην καρδιά της πόλης του Λονδίνου, αυτό το ποταμόπλοιο υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Αυτό το πλωτό σπίτι, 42 μέτρων, το οποίο μετέφερε φορτία στο Σηκουάνα το 1920, έχει μεταμορφωθεί και αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές πλωτό ξενοδοχείο στο Λονδίνο με τρεις σουίτες υπνοδωμάτια, δυο σαλόνια με εκπληκτική θέα στον Τάμεση και δυο μεγάλες εξωτερικές βεράντες, ιδανικές για ρομαντικά δείπνα.

Μέσα του κρύβει μια αίθουσα κινηματογράφου, κληρονομιά από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, που ήταν ένας Γάλλος παραγωγός ταινιών, σάουνα και όμορφες αντίκες.



Οι σουίτες

Η μεγαλύτερη σουίτα είναι η Normandie η οποία διαθέτει ένα κρεβάτι king size και δυο μπάνια και είναι 60τ.μ. Η σουίτα Cinema η οποία είναι το ίδιο ευρύχωρη, περιλαμβάνει home cinema και ένα μπάνιο με σάουνα.

Η Americas Cup οικογενειακή σουίτα, διαθέτει δύο χώρους που μοιράζονται ένα μπάνιο.

Δραστηριότητες

Η πιο όμορφη ώρα στο ποταμόπλοιο είναι το πρωί, αφού οι καλεσμένοι του μπορούν να περιπλανηθούν στον απέραντο χώρο της κουζίνας. Από τα μεγάλα φινιστρίνια η θέα είναι υπέροχη, ενώ όταν ο καιρός είναι καλός το κατάστρωμα είναι ιδανικό για χαλάρωμα.

Κύκνοι και πάπιες απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα ήρεμα νερά του ιστορικού St Katharine’s Docks, ενώ σε ελάχιστη απόσταση βρίσκονται εστιατόρια και μπαρ.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ