Εάν το κλισέ δείπνο υπό το φως των κεριών δεν είναι αρκετό για εσάς, τότε ίσως σας βοηθήσει αυτή η λίστα με τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στον κόσμο.

Θα σας προσφέρουν, μεταξύ άλλων, ειδυλλιακό περιβάλλον, πολυτέλεια και πλούσιες γαστριμαργικές απολαύσεις. Επιλέξτε το κατάλληλο, ανάλογα με το γούστο και την διάθεση σας και απολαύστε μια μοναδική βραδιά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.

Les Ambassadeurs, Παρίσι, Γαλλία



Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ατμόσφαιρα του Παρισιού είναι πάντα γεμάτη από αγάπη και ρομαντισμό. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα με ένα δείπνο στο Les Ambassadeurs. Το πολυτελές εσωτερικό του θα κάνει εσάς και τον αγαπημένο σας να αισθανθείτε σαν βασιλιάδες.

Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με περίτεχνα σχέδια, συνδυασμένα άψογα με πλούσιες κουρτίνες και εντυπωσιακούς πολυελαίους. Μοιάζει με τραπεζαρία παραμυθένιου κάστρου και θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για μια άκρως ρομαντική βραδιά.

Sugar Mills, Tortola, British Virgin Islands

Ποιος λέει ότι ο ρομαντισμός πρέπει να είναι πάντα ακριβός; Το Sugar Mills είναι ένας προσφιλής προορισμός για ζευγάρια που ψάχνουν για ένα μέρος με ρουστίκ γοητεία και χαλαρή κομψότητα.

Μπορεί να έχει μια πιο casual αισθητική, λόγω των στοιχείων της υπαίθρου που το περιβάλλει, αλλά τα πολυτελή γεύματα και οι εξαιρετικές υπηρεσίες του, το καθιστούν έναν προορισμό κατάλληλο για ρομαντικά δείπνα.

Le Tobsil, Μαρακές, Μαρόκο

Αν δεν σας αρέσει να περιορίζεστε μέσα σε κλειστούς χώρους, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Το εστιατόριο αποτελεί μέρος του ξενοδοχείου Riad Catalina, αλλά λειτουργεί και ανεξάρτητα προσφέροντας έναν μεγάλο χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 50 άτομα.

Τα τραπέζια είναι τοποθετημένα σε ψηλά επίπεδα, ούτως ώστε οι επισκέπτες να έχουν ανεμπόδιστη θέα ολόκληρης της τοποθεσίας. Είναι όμορφα διακοσμημένο και εκεί θα βρει κανείς μια φυσική ομορφιά, που συναντάς μόνο στο Μαρόκο.

Huka Lodge, Νέα Ζηλανδία

Αναζητάτε μια αίσθηση ρουστίκ, αλλά κι χαλαρής ατμόσφαιρας; Τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Το εστιατόριο του Huka Lodge είναι ένας παράδεισος, τοποθετημένος δίπλα στην όχθη ενός ποταμού. Ως εκ τούτου, εσείς και ο σύντροφος σας θα απολαύσετε ένα υπέροχο δείπνο χαλαρώνοντας δίπλα στα τρεχούμενα νερά.

Η τοποθεσία του είναι επίσης ιδανική για το τέλειο ραντεβού, ανεξάρτητα από το μήνα, επειδή το κλίμα είναι πάντα φιλικό και ευχάριστο. Οι καλύτεροι σεφ θα ετοιμάσουν για εσάς ένα δείπνο φτιαγμένο από φρέσκα υλικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι στιγμές που θα περάσετε θα σας μείνουν αξέχαστες.