Το συμβόλαιό του με τη Νάπολι λήγει το καλοκαίρι, αλλά από την αρχή της σεζόν -και παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις- έχει δηλώσει πως οποιαδήποτε συζήτηση για την ανανέωσή του θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Βάλτερ Ματζάρι, όμως, φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας που θα οδηγήσει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην Ιταλία, βρέθηκε στο Μιλάνο το βράδυ της Δευτέρας και φημολογείται πως συζήτησε με τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι.

Πληροφορίες ραδιοφωνικής εκπομπής, οι οποίες δημοσιεύονται σήμερα στον ιταλικό Τύπο, θέλουν τον Ματζάρι να διανυκτερεύει σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του. Η παρουσία του προπονητή της Νάπολι στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, «πυροδοτεί» σενάρια περί πρόσληψής του από την Ίντερ.

Από την μεριά της, η διοίκηση της Ίντερ έχει τονίσει πως ο Αντρέα Στραματσόνι θα βρίσκεται και του χρόνου στον πάγκο των «νερατζούρι». Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως, τα οποία άφησαν την ομάδα του Μιλάνου εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, ενδέχεται να έχουν προκαλέσει αλλαγή στάσης από την πλευρά του προέδρου, ο οποίος θέλει να προσλάβει έναν τεχνικό με εμπειρία, που να μπορεί να επαναφέρει την ομάδα του στο δρόμο των επιτυχιών.

Αυτό που φαίνεται, ωστόσο, από τα δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων είναι πως ο Βάλτερ Ματζάρι δεν έχει πάρει ακόμα οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του και απλά κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με ενδιαφερόμενες ομάδες, προκειμένου να έχει στα χέρια του ακόμα ένα διαπραγματευτικό χαρτί όταν θα ξεκινήσει τις συνομιλίες με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Να σημειωθεί πως για τον Ιταλό τεχνικό έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Ρόμα.

Πηγή: sport-fm.gr