Άγγιξε το θαύμα. Κατάφερε να επικρατήσει της Τότεναμ με 3-0, φέρνοντας το ματς στην παράταση. Ακόμα και όταν δέχτηκε γκολ, η Ίντερ συνέχισε να πιστεύει στην πρόκριση, πέτυχε το 4ο, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει μια επική ανατροπή, ολοκληρώνοντας τη φετινή της πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ με έναν τρόπο που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της Αντρέα Στραματσόνι, όπως φάνηκε από τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

«Η ομάδα μου έδωσε απαντήσεις σε όλες τις κριτικές που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό, κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Μπορεί να μην καταφέραμε να προκριθούμε, αποκλειστήκαμε, όμως, με περηφάνια και αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά», τόνισε ένας εμφανώς στενοχωρημένος Στραματσόνι.

Η Ίντερ, τώρα, επιστρέφει στο πρωτάθλημα, όπου καλείται να καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από τις 3 πρώτες στη βαθμολογία, διεκδικώντας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο νεαρός προπονητής των «νερατζούρι» είναι αισιόδοξος. «Αν επαναλάβουμε την αποψινή εμφάνιση και στο Καμπιονάτο, τότε μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη χρονιά. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε, δίνοντας ικανοποίηση στον κόσμο και τον πρόεδρό μας, ο οποίος μας στηρίζει θερμά», σημείωσε ο προπονητής της Ίντερ.

Το μέλλον του στην ομάδα του Μιλάνο δεν είναι ξεκάθαρο. Ο Στραματσόνι, πάντως, δεν θέλει να πει πολλά για αυτό το ζήτημα. «Στο τέλος της σεζόν ο πρόεδρος θα κρίνει τη δουλειά μου και θα αποφασίσει αν θα συνεχίσουμε μαζί. Από τη μεριά μου θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω, να δουλεύω σκληρά, προσπαθώντας για το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγή: sport-fm.gr