Τις επικλήσεις στον Μεγαλοδύναμο που κάνει και η ΑΕΚ κάνει τόσο καιρό για ν’ απαλλαγεί από το συμβόλαιό του, ξεκίνησε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Σε δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη «Globo», ο Πολωνός δήλωσε σίγουρος ότι θα επιστρέψει στην εθνική, αν ο Θεός τον βοηθήσει να αποχωρήσει από την «Ένωση».

«Ξεκάθαρα για ότι δεν κλήθηκα στην Εθνική φταίει το ότι δεν έπαιξα στην ΑΕΚ, ότι δεν είχα καλή χρονιά», ανέφερε ο Γκερέιρο και εξήγησε: «Σίγουρα μπορώ να επιστρέψω στην εθνική Πολωνίας αν με το θέλημα του Θεού λύσω το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Τότε θα επιστρέψω»!

Ερωτώμενος, δε, για τη δική μας εθνική και τις πιθανότητες διάκρισής της στο Euro 2012, ο Γκερέιρο ανέφερε πως «είναι καλή ομάδα η Ελλάδα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να επαναλάβει αυτό που έκανε το 2004» και αφού τόνισε πως «μπορεί πάντως να περάσει από τον όμιλο», κατονόμασε ως καλύτερο παίκτη της τον Κατσουράνη «καθώς έχει πολύ καλή πάσα και μπορεί να βγει σωστά μπροστά και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή».

Πηγή: sportfm.gr