Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επέστησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι δεν του άρεσαν κάποια πράγματα από την εικόνα των Πειραιωτών κόντρα στον Πανιώνιο και αν τα επαναλάβουν απέναντι στη ρωσική ομάδα, τότε μπορεί να μπουν σε περιπέτειες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

«Δεν ήσασταν όπως έπρεπε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δεν είχατε ηρεμία και μου δίνατε την εντύπωση ότι αγχωθήκατε. Αν επαναλάβουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν εύκολα μπορεί να πάθουμε καμία ζημιά», ανέφερε αρχικά ο 48χρονος προπονητής.

«Ίσως πολλοί από εσάς να νομίζετε ότι έχουμε ήδη προκριθεί μετά τη νίκη που κάναμε στη Ρωσία, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει το 0-1. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Η Ρούμπιν είναι πολύ δυνατή ομάδα, ακόμα και εκτός έδρας παίζει πάντα επιθετικά και το κυριότερο δεν έχει τίποτα να χάσει».

Καταλήγοντας, ο Βαλβέρδε τόνισε: «Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και προσεκτικοί για να πετύχουμε τον στόχο μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Αν δεν είμαστε, τότε θα αποκλειστούμε…».

Στη σημερινή προπόνηση ο Ισπανός αναμένεται να καταλήξει στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα με τη Ρούμπιν. Το μοναδικό δίλημμά του αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, αφού αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τον Μακούν και τον Ιμπαγάσα. Πάντως, ο Αργεντινός χαφ δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι του Καμερουνέζου μέσου.

Συγκεκριμένα, ο Βαλβέρδε σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Φουστέρ, ο Μιραλάς και ο Τζεμπούρ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός δεν υπολογίζει τον Μέγιερι, τον Ντιόγο και τον Χολέμπας, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Άνθρωποι της UEFA πήγαν χθες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να υπογράψουν κάποια έγγραφα, τα οποία αφορούν τις οφειλές της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ απέναντί τους. Οι παίκτες υπέγραψαν κανονικά και έλεγαν ότι δεν τους οφείλονται χρήματα.

Πηγή: sport-fm.gr