Γνωστή για τα «πράσινα» αισθήματά της, η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει την Παρασκευή, 15/4 στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε μια συναυλία για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, η διάσημη καλλίτεχνις μίλησε για την αγάπη της στην ομάδα και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Μαζί της στη συνέντευξη Τύπου ήταν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Τριφυλλιού, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, ο πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Πράξις», Αντύπας Τζανέτος, και ο εκπρόσωπος της HTC, Δημήτρης Βάφης. Συντονιστής ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής και συνθέτης ήταν ο πρώτος που πήρε το λόγο, ο οποίος εκ μέρους των φίλων του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε την Άννα Βίσση αλλά και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Ρισβά, που μίλησε στη συνέχεια.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στον απλό φίλαθλο, τον αγνό οπαδό. Εμείς, η διοίκηση, πιστεύουμε στο δόγμα όπως ο ο Παναθηναϊκός Γεμίστε ανήκει στον λαό. Αν κι εσείς θέλετε ο Ερασιτέχνης να είναι οικονομικά ανεξάρτητος αποδείξτε το τώρα. Ελάτε μαζικά στη συναυλία. Σε ημέρες που ο σύλλογός μας απαξιώνεται, χαρακτηρίζεται στοχευμένος, σε ημέρες ζοφερές για την ιστορία του, ελάτε να διαδηλώσετε την αγάπη σας. Ο Παναθηναϊκός της καρδιάς μας είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο λαό του. Σας θέλουμε όλους κοντά μας», κατέληξε ο κ. Ρισβάς.

Στη συνέχεια μίλησε η Άννα Βίσση, η οποία ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στην αγάπη της για την ομάδα.

«Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση, δεν είναι δική μου η συναυλία, αλλά του Παναθηναϊκού. Αγαπώ τον αθλητισμό, κάνω αθλητισμό και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να σε στηρίζουν, να βοηθιέσαι στα οράματά σου. Είμαι φίλαθλος, αλλά έχω τις αδυναμίες μου. Είμαι γνωστή Παναθηναϊκός, ας μου το συγχωρέσουν οι άλλες ομάδες. Αυτή η συναυλία ξεκινάει από τα παιδιά, τον Ερασιτέχνη. Πάμε να τα βοηθήσουμε να γίνουν πρωταθλητές-πρότυπα. Για αυτό τραγουδάω, σε αυτό ελπίζω, σας καλούμε όλους μαζικά. Θα είναι υπέροχη συναυλία με πολλές εκπλήξεις, είναι τιμή μου που συμμετέχω», ήταν τα λόγια της διάσημης τραγουδίστριας.

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει την προσπάθεια έκανε η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Ξανθή Μυλωνά, ενώ ο κ. Τζανέτος ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη για την πρωτοβουλία να υπάρξει παράλληλα με τη συναυλία ενημέρωση για τον ιό του AIDS και ο κ. Βάθης τόνισε τη σημασία του ερασιτεχνικού αθλητισμού ως αιμοδότη των σωματείων.

πηγή: sportfm