Η ενασχόληση του Γκάρι Νέβιλ με το ποδόσφαιρο δεν θα σταματήσει έτσι απλά με την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην παίζει πλέον μπάλα από τον Φεβρουάριο, αλλά από την επόμενη σεζόν θα ανήκει στο δημοσιογραφικό τιμ του Sky Sports!

Η συμφωνία ανακοινώθηκε επίσημα και ο 36χρονος Άγγλος θα ασχοληθεί σε πρώτη φάση με το σχολιασμό παιχνιδιών του Τσάμπιονς Λιγκ, της Πρέμιερ Λιγκ και του Κάρλινγκ Καπ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλεύω στο Sky Sports. Είναι ο Νο1 σταθμός στην κάλυψη αγώνων. Τώρα που σταμάτησα να αγωνίζομαι ήθελα να βρω κάποιο τρόπο να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και να διοχετεύσω την εμπειρία 19 ετών στην τηλεόραση», τόνισε ευδιάθετος ο Νέβιλ.

Ο τεχνικός διευθυντής του σταθμού Μπάρνεϊ Φράνσις τόνισε με τη σειρά του: «Ο Γκάρι θα μας μεταδώσει την εμπειρία του από τους αγώνες στο ανώτατο επίπεδο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα δώσει μία άλλη διάσταση στους θεατές μας».

Ο Νέβιλ βρέθηκε άλλωστε πρόσφατα στο στούντιο του σταθμού όπου ήταν καλεσμένος ως σχολιαστής για τον αγώνα της Ουαλίας με την Αγγλία στις 26 Μαρτίου στο «Μιλένιουμ» για τα προκριματικά του EURO 2012.

Πηγή: sport-fm.gr