Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την ημέρα της ανακοίνωσης από το Νικήτα Κακλαμάνη της υποψηφιότητας του δημοφιλούς Ηλία Ψινάκη για δημοτικό σύμβουλο και οι πρώτες προσπάθειες για σαμποτάζ έχουν αρχίσει. Εδώ και μερικούς μήνες λειτουργεί στο Twitter μία σελίδα που φέρει το όνομά του (http://twitter.com/psinakis). Ενώ εκ πρώτης όψεως μοιάζει να τη διαχειρίζεται ο ίδιος με μια πιο προσεκτική ματιά μπορεί να καταλάβει κανείς ότι δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό Ηλία.

Το newsbeast.gr επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Ηλία Ψινάκη για να μάθει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει, δεδομένου ότι μιλάμε και για προεκλογική περίοδο. Ο ίδιος, όπως μας δήλωσε αποκλειστικά, αν και γνωρίζει εδώ και καιρό την ύπαρξη της σελίδας, δεν είχε κάνει κάποια κίνηση σε βάρος του διαχειριστή της. Τώρα, όμως, που είμαστε σε προεκλογική περίοδο, θεωρεί ότι αυτή η πλάκα πρέπει να τελειώσει.

Ενόψει της ανακοίνωσης από το Νικήτα Κακλαμάνη της υποψηφιότητάς του, μας ενημέρωσε ότι πρόκειται να λειτουργήσει τη δική του σελίδα στο Twitter, στο facebook, όπως επίσης και την προσωπική του ιστοσελίδα, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που είχαμε δημοσιεύσει σχετικά (Νέα ήθη στον προεκλογικό αγώνα από τον Ψινάκη). Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη θα λειτουργεί η διεύθυνση με το ονοματεπώνυμο του Ηλία (Ilias Psinakis) στο Twitter και στο facebook, ενώ θα λειτουργήσει και προσωπική ιστοσελίδα με πληροφορίες για τον ίδιο και την υποψηφιότητά του, προκειμένου να επικοινωνεί άμεσα με τους νέους που προτιμούν αυτό τον τρόπο επικοινωνίας.

Το πρόβλημα με την ψεύτικη σελίδα έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Ηλία, δεδομένης της νομοθεσίας για την προεκλογική περίοδο. Ο Ηλίας Ψινάκης απευθύνει έκκληση μέσω του newsbeast.gr στο ψεύτικο ηλεκτρονικό alter ego του να σταματήσει να γράφει «αυτές τις βλακείες, γιατί τις χρεώνεται ο ίδιος».

Φαίνεται ότι αυτή την προεκλογική περίοδο θα υπάρξει έντονος πόλεμος και μεθοδεύσεις ακόμη και μέσω Διαδικτύου. Για να δούμε…