Στην προσυγκέντρωση στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος χαιρέτησε τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων και δήλωσε ότι μαζί με τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες και όλους τους πολίτες, «θα μπλοκάρουν το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης».

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι η ΛΑ.Ε. μπαίνει μπροστά στον αγώνα και κηρύσσει μεγάλο λαϊκό συναγερμό για την επαναθεμελίωση της Ελλάδας.

«Η ΛΑ.Ε μπαίνει μπροστά στον αγώνα για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα, να μην περάσουν τα φορολογικά μέτρα σε βάρος των αγροτών και των επαγγελματιών, για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, για να φύγει όλο το μνημονιακό τόξο, το μνημονιακό σκηνικό. Και αυτό θα γίνει μέσα στο 2016. Η ΛΑ.Ε κηρύσσει έναν μεγάλο αγωνιστικό λαϊκό συναγερμό, για να απαλλάξει τη χώρα από τα μνημόνια και το μνημονικό πολιτικό σκηνικό. Για να ξεκινήσουμε μία καινούργια πορεία, από την αρχή, επαναθεμελίωσης της Ελλάδας, σε αντιμνημονιακή προοδευτική κατεύθυνση, έξοδο από την Ευρωζώνη και εθνικό νόμισμα. Θα το πετύχουμε», σημείωσε.