Τον απολογισμό της για τη πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση κάνει η Κωνσταντίνα Σπυρπούλου ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν μπορώ να την κρίνω εγώ. Δεν είμαι ούτε ειδική, ούτε αντικειμενική. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που βλέπουν καλύτερα και με διορθώνουν. Σαφώς έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου. Αλλά νομίζω ότι ήταν μια βουτιά στα βαθιά. Έμαθα πολλά πράγματα. Ήταν σίγουρα μια εμπειρία που μου άφησε πολλά θετικά» και συνεχίζει: «Νομίζω πως ήταν περισσότερο μια αναγνωριστική φάση» λέει η παρουσιάστρια στο Big Fish.

Όσο για το τι λέει η οικογένεια της για την πορεία της στην τηλεόραση: «Γενικά είναι άνθρωποι πολύ προσγειωμένοι και χαμηλών τόνων, οι οποίοι ναι μεν με ενθαρρύνουν για το νέο μου ξεκίνημα και είναι χαρούμενοι για αυτό, αλλά δεν με ανεβάζουν και στον έβδομο ουρανό. Μου επισημαίνουν συνεχώς πράγματα, με κρατάνε προσγειωμένη. Είναι πολύ αυστηροί κριτές με πολλά, με το ντύσιμο μου, το στήσιμο μου, την παρουσίασή μου, τις συνεντεύξεις μου. Δεν έχω αναθέσει σε κάποιον άλλον να φροντίζει για την εικόνα μου».

Όσο για το πρόβλημα υγείας της είπε: «Ο θυροειδής είναι ένας αδένας τον οποίο έχουμε όλοι μας. Εγώ για κάποιον λόγο έπρεπε να τον αφαιρέσω και το έκανα. Αλλά επηρεάζει πολλά πράγματα, πάρα πολλά. Είναι, λένε, η βενζίνη του οργανισμού. Είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να καταβάλλει την ψυχολογία. Και όταν μου συνέβη κάποιοι μου έλεγαν “κρίμα, είσαι πολύ νέα για να περνάς όλη αυτή τη διαδικασία”, “γιατί να τύχει σε σένα” και τέτοια. Νομίζω ότι πρέπει να μάθομε να ζούμε με αυτά που παθαίνουμε!».