Απόψε για όσους επιλέξουν να μείνουν σπίτι το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ξεκαρδιστική κωμωδία και την περιπέτεια Μπάτμαν και Ρόμπιν.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ
Σκηνοθεσία: Στίβεν Μπριλ
Παίζουν: Μάθιου Πρις, Άντριου Χάμπτον, Τζάρεν Ράμπολντ, Καρλ Σνελ

Μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός φίλου τους, τρεις παιδικοί φίλοι ξανασυναντιούνται, αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν την υπόσχεσή τους. Με τη βοήθεια ενός χάρτη, ξεκινούν την αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού για τον οποίο είχε κάνει πολύ λόγο ο φίλος τους που πέθανε. Στη διαδρομή όμως, έρχονται αντιμέτωποι με τους πιο απίστευτους κινδύνους!
ΑΝΤ1, 21.00

ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΡΟΜΠΙΝ

Σκηνοθεσία: Ζόελ Σουμάχερ
Παίζουν: Άρνολντ Σβατζενέγκερ, Τζορτζ Κλούνι, Κρις Ο’ Ντόνελ, Ούμα Θέρμαν

Η παταγώδης αποτυχία των πειραμάτων του δόκτωρος Βίκτορ Φράις για να διατηρήσει στη ζωή τη σύζυγό του με την μέθοδο της κρυογένεσης, είχαν ως αποτέλεσμα τη μετάλλαξη του πρώτου στον μοχθηρό Μίστερ Φριζ, που τώρα πια πρέπει να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός του υπό το μηδέν. Η μοναδική του φιλοδοξία είναι να μετατρέψει τη Γη σε ένα απέραντο παγόβουνο! Παράλληλα, η βοτανολόγος Πάμελα Άισλι, που δεν είναι άλλη από την διαβολική Πόιζον Άιβι , σκοπεύει να αφανίσει το ανθρώπινο είδος ώστε τελικά τα φυτά να πάρουν τον έλεγχο στα «χέρια» τους.
STAR, 23.00