Σοκ στην ελληνική showbiz! Νεκρός βρέθηκε στο ατελιέ του στο Κολωνάκι, επί της οδού Σκουφά 21, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Μιχάλης Ασλάνης.

Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκαν χάπια, ενώ οι συνεργάτες του τον αναζητούσαν μέρες.

Παρακολουθήστε την αναλυτική ενημέρωση από το newsbeast.gr

– Για αυτοκτονία του Μιχάλη Ασλάνη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Χάπια βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα του. Διαβάστε περισσότερα »

– «Η γυναίκα που διαχειριζόταν τα οικονομικά μου, τα έκανε μαντάρα». Τι έλεγε ο Μιχάλης Ασλάνης για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Διαβάστε περισσότερα »

– Η τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη. Τι είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του. Διαβάστε περισσότερα »

– Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης. Ο έλληνας σχεδιαστής που κατέκτησε τον χώρο της μόδας. Διαβάστε περισσότερα »

– Οι πρώτες φωτογραφίες από το ατελιέ του Μ. Ασλάνη. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού. Διαβάστε περισσότερα »

– Σημειωματάριο με τις οικονομικές εκκρεμότητες βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του Ασλάνη. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του σχεδιαστή. Διαβάστε περισσότερα »

– «Αγάπη μου καλό ταξίδι». Ο Βασίλειος Κωστέτσος αποχαιρέτισε μέσω twitter τον Μιχάλη Ασλάνη. Διαβάστε περισσότερα »

– Αναζητούσαν τον Ασλάνη από την Κυριακή . Η διευθύντρια του ατελιέ του μπήκε με κλειδαρά για να δουν τι συμβαίνει. Διαβάστε περισσότερα »

– «Ο Μιχάλης έφυγε μόνος και καταχρεωμένος». «Είχε σάκχαρο και είχε πάθει και στραβισμό», λέει η Άντζελα Ευρυπίδη στο newsbeast.gr. Διαβάστε περισσότερα »

– «Δεν έπρεπε να αφήνουν μόνο του τον Μιχάλη Ασλάνη». Τι λέει ο στιλίστας Χάρης Σιανίδης για το θάνατο του σχεδιαστή. Διαβάστε περισσότερα »

– «Mήπως είναι αυτή η τελευταία φωτογραφία που βγάζουμε;». Ο Βασίλειος Κωστέτσος αποκαλύπτει στο newsbeast.gr τι του είχε πει Μιχάλης Ασλάνης. Διαβάστε περισσότερα »

– Οι σημειώσεις του Ασλάνη που βρέθηκαν στο διαμέρισμα. Φωτογραφίες από το σημειωματάριο του σχεδιαστή. Διαβάστε περισσότερα »

– «Γεια σου Μιχάλη, θα μας λείψεις». O Λάκης Γαβαλάς θρηνεί το χαμό του Μιχάλη Ασλάνη. Διαβάστε περισσότερα »

– Αύριο η νεκροψία στον Μιχάλη Ασλάνη. Σύμφωνα με τις αδερφές του σχεδιαστή, η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή στη Χαλκίδα. Διαβάστε περισσότερα »

– «Ο Μιχάλης ήταν συμπαθέστατος, πολύ σεμνός, ικανότατος και χαρούμενος». Ο δάσκαλος του Μιχάλη Ασλάνη, Δανιήλ Γουναρίδης, μιλάει για το μαθητή του. Διαβάστε περισσότερα »

– Το γραφείο κηδειών παρέλαβε τη σορό του Μιχάλη Ασλάνη. Αύριο θα διενεργηθεί η νεκροψία/νεκροτομή Διαβάστε περισσότερα »

– «Συνεργάτιδα του Ασλάνη είχε αφαιρέσει από το ταμείο 300.000 ευρώ». Ο Γιώργος Κουτούλιας λέει στο newsbeast.gr για το γεγονός που φέρεται να οδήγησε το σχεδιαστή στην κατάθλιψη Διαβάστε περισσότερα »

– «Καλό ταξίδι κύριε Μιχάλη…θα μου λείψετε…». Σ. Παπατσώρη: Ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος του χώρου Διαβάστε περισσότερα »

Το τελευταίο μήνυμα του Μιχάλη Ασλάνη στον Μάκη Τσέλιο. «Μου έγραφε “εσύ περνάς καλά στη ζωή σου, εγώ βασανίζομαι», είπε ο σχεδιαστής Διαβάστε περισσότερα»

«Έπαιρνε φτωχά παιδιά από ξένες χώρες και τα είχε σπουδάσει».Β. Μπάρμπα: Έκανε ένα φιλανθρωπικό έργο που δεν το ξέρει ο κόσμος Διαβάστε περισσότερα.