Το καλοκαίρι πέρασε και ήρθε η ώρα να δώσει τη θέση του σε ένα μοναδικό φθινόπωρο. Ένα φθινόπωρο το οποίο έχει πάντα πρωταγωνιστές τους μαθητές και τους φοιτητές οι οποίοι επιστρέφουν (θέλοντας και μη) πίσω στα θρανία και τα σπουδαστικά έδρανα.

Ο Κωτσόβολος είναι πανέτοιμος να «στείλει αδιάβαστες τις τιμές» και να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και πολύ δυνατές προσφορές για να κάνει ακόμα καλύτερη τη φετινή εμπειρία μαθητών και φοιτητών μέσα και έξω από τις αίθουσες!

Ήδη στα καταστήματα της αλυσίδας, διατίθεται ένας μεγάλος 60σέλιδος κατάλογος αφιερωμένος στην επιστροφή μαθητών και φοιτητών στα θρανία και τα έδρανα με ένα ασυναγώνιστο επώνυμων προϊόντων από τις πιο γνωστές και μεγάλες μάρκες της αγοράς.

Υπολογιστές, εκτυπωτές, περιφερειακά υπολογιστών, τηλεοράσεις, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας αλλά και ηλεκτρικές συσκευές για το φοιτητικό σπίτι καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις υπηρεσιών ανοίγουν συναρπαστικά την αυλαία της φετινής σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς.

Ξεχωρίζει κανείς ότι στην αλυσίδα Κωτσόβολος αυτό το Σεπτέμβριο όλοι όσοι αποκτήσουν έναν καινούριο υπολογιστή κερδίζουν 50% για την αγορά του NORTON Antivirus 360 για την πλήρη προστασία του νέου υπολογιστή από ιούς και 30% στην αγορά του νέου Office «Home and Student». Επίσης, κερδίζουν δωρεάν το NORTON Mobile όσοι αποκτήσουν ένα νέο κινητό τηλέφωνο Android αξίας από 159 ευρώ.

Ακόμη, μερικές από τις μοναδικές τιμές που προξενούν ευχάριστη έκπληξη είναι ένα laptop με διπύρηνο επεξεργαστή στα 399 ευρώ, tablet με οθόνη 7’’ με 149 ευρώ και πολυμηχάνημα HP με 39 ευρώ.

Κάνοντας μια βόλτα στους χώρους των καταστημάτων ο κόσμος σίγουρα θα «ερωτευτεί» τους νέους φορητούς υπολογιστές ultrabook, που σημειωτέον αποτελούν μία νέα έμπνευση της Intel. Κλέβουν την παράσταση με ταχύτατους χρόνους, πολύ καλές επιδόσεις και εκπληκτικό πολύ λεπτό design.

Επιπλέον στον Κωτσόβολο δεν ξεχνούν τους νέους φοιτητές. Νέα πόλη, νέο σπίτι και ο φοιτητής θα πρέπει να είναι πανέτοιμος για το νέο ξεκίνημα!

Τα νέα φοιτητικά πακέτα είναι ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη οικονομικά, ποιοτικά και έξυπνα. Μερικοί από τους διαθέσιμους συνδυασμούς είναι:

-Μονόπορτο ψυγείο UNITED και κουζινάκι ESCO μόνο με 222 ευρώ.
-Μονόπορτο ψυγείο UNITED, πλυντήριο UNITED 5Κ και κουζινάκι ESCO μόνο με 419 ευρώ.
-Μονόπορτο ψυγείο UNITED, Samsung Monitor-TV LED 22’’ και κουζινάκι ESCO μόνο με 395 ευρώ.
-Ψυγείο Hisense, Samsung Monitor-TV LED 22’’, πλυντήριο UNITED 5Κ και κουζινάκι ESCO μόνο με 679 ευρώ.

Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει και στις προσφερόμενες υπηρεσίες για τεχνολογικά προϊόντα μέσω του εξειδικευμένου brand Support 360. Χαρακτηριστικά ξεκινώντας από τα 14,90 ευρώ προσφέρονται υπηρεσίες όπως η ανάκτηση δεδομένων, ο γονικός έλεγχος, ο έλεγχος καλής λειτουργίας Η/Υ η υποστήριξη στο χώρο των καταναλωτών και η ολοκληρωμένη υποστήριξη Total Support Premium.

Άγχος τέλος λοιπόν για μαθητές και φοιτητές, αφού με πολύ χαμηλές τιμές, ειδικές προσφορές, ευέλικτα προγράμματα δόσεων και καινοτόμες υπηρεσίες αυτή η σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά θα είναι πιο εύκολη. Αρκεί να υπάρχει ένας Κωτσόβολος κάπου κοντά σας. Και αυτό είναι το πιο σίγουρο!