Να στηρίξει τον αγροτικό τομέα θα ζητήσουν από την κυβέρνηση οι αγρότες της Κρήτης που έφτασαν νωρίτερα στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα γίνει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη.

Οι αγρότες έφτασαν στις 6 το πρωί με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Galaxy (160 άτομα) στην πύλη Ε-1, ενώ από το Ηράκλειο το Ρέθυμνο και το Λασίθι με τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία Knossoς palace (750 άτομα) και Κρήτη II (170 άτομα) στις 7 και 6:15 το πρωί στις πύλες Ε-2 και Ε-3 αντίστοιχα.

Κάποιοι εκ των αγροτών κρατούσαν την ελληνική σημαία και κάποιοι μαύρες σημαίες. Μαζί με τους περίπου 1.000 αγρότες έρχονται και εκπρόσωποι από συνδικαλιστικές οργανώσεις, την αυτοδιοίκηση και παραγωγικούς φορείς προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αγώνα του αγροτικού κόσμου.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο οι αγρότες να κάνουν πορεία προς τη Βουλή ή το Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ