Ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις την ισορροπία που αναζητάς στη ζωή σου, βρίσκεται στην πρώτη μπίρα που παράγεται στην Ελλάδα με 0,0% αλκοόλ. Πόσες ευκαιρίες υπάρχουν να απολαύσεις το ποτό σου, αλλά δεν το κάνεις επειδή περιέχει αλκοόλ; Για να μην νιώθεις ότι περιορίζεσαι όταν πρόκειται να οδηγήσεις ή κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά, επίλεξε Amstel Free. Την μπίρα που καταρρίπτει τους περιορισμούς και έχει υπέροχη γεύση.

Η Amstel Free έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία μπύρας, για εσένα που αναζητάς την αίσθηση ενός αλκοολούχου ποτού στο πλαίσιο ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Πρόκειται για μία νέα εξαιρετικής ποιότητας δροσιστική μπύρα χωρίς αλκοόλ, με γεμάτη γεύση, αποτέλεσμα του μοναδικού συνδυασμού από φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού. Απόλαυσε το αγαπημένο σου ποτό χωρίς ενοχές, αφού περιέχει μόνο 25 θερμίδες ανά 100 ml.

AMSELFREE1

Υιοθετώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, η Amstel Free υποστηρίζει την προσπάθεια τεσσάρων κορυφαίων αθλητών της χώρας, ενόψει της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης!

Η Κρίστελ Βουρνά στην κολύμβηση, ο Χρήστος Βολικάκης στην ποδηλασία, η Βούλα Παπαχρήστου στο άλμα εις τριπλούν και ο Λυκούργος Τσάκωνας στα σπρίντ (100 και 200 μ.), δεν είναι μόνοι τους στην προσπάθεια τους να τιμήσουν τα ελληνικά χρώματα, αφού η Amstel Free στέκεται στο πλευρό τους σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τη φετινή, απαιτητική, αγωνιστική περίοδο.

Η Amstel Free χαρίζει φυσική απόλαυση, καταρρίπτοντας τα όρια όπως οι πρωταθλητές μας τα ρεκόρ, αφού μπορείς να την καταναλώσεις ελεύθερα  οποιαδήποτε στιγμή!

#ΝοLimits #AmstelFree

AMSELFREE6 AMSELFREE5