Συνεχίζεται και αύριο η απεργία των ταξί στην Αττική, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με τους ιδιοκτήτες ταξί να τραβούν χειρόφρενο αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), η κινητοποίηση του κλάδου θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής καθώς το επίμαχο νομοσχέδιο ψηφίζεται αύριο το βράδυ. Οι αυτοκινητιστές έχουν προγραμματίσει νέα πορεία με τα ταξί και συγκέντρωση στις 17.00, στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας.

Θυμίζουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από τη Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 και μέχρι και την Παρασκευή στις 05:00 το πρωί σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης όπου θα μας οδηγήσει στο κλείσιμο ή σε έξοδο από το επάγγελμα.