Υλικά

  • 200 γραμμάρια φύλλο κανταΐφι
  • 400 γραμμάρια φυτική κρέμα γάλακτος
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 2 γραμμάρια μαστίχα τριμμένη
  • 10 γραμμάρια λικέρ μαστίχας
  • 200 γραμμάρια φράουλες

Εκτέλεση

  1. Σε αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε το κανταΐφι σε 12 ίσα μέρη, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και ψήνουμε σε φούρνο 160ο πάνω κάτω για περίπου 8′-10′. Διατηρούμε σε χώρο δωματίου.
  2. Χτυπάμε την κρέμα να γίνει σαντιγί στο τέλος προσθέτουμε την μαστίχα και το λικέρ. Τοποθετούμε στο ψυγείο.