Ο θάνατος της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα λίγες ώρες μετά την αισθητική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, παραμένει γρίφος.

Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου, που διόρισε η οικογένεια της 57χρονης Χαράς, δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «LIVE NEWS», δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία, που επισκέφτηκε εκείνο το βράδυ η γυναίκα πριν καταλήξει. Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο οι εξετάσεις αίματος που έκανε η 57χρονη έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια. Ήταν το πρώτο καμπανάκι πως ο οργανισμός της πάλευε με έναν αόρατο εχθρό.

Η εξέταση από τον γιατρό που τη χειρούργησε

Η γυναίκα σφαδάζει στους πόνους. Είναι ενδεικτικό πως λιποθύμησε στο ασανσέρ στα χέρια της κόρης της. Πληροφορίες θέλουν να τηλεφώνησαν μέσα στη νύχτα στον γιατρό που τη χειρούργησε, ο οποίος φέρεται να της είπε: «Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι, γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει».

Σύμφωνα, πάντα, με πληροφορίες της εκπομπής, στην ιδιωτική κλινική την εξέτασε ο γιατρός που τη χειρούργησε το πρωί της ίδιας μέρας, ο άνθρωπος, δηλαδή, που της έκανε τη λιποαναρρόφηση.

Λίγο πριν λάβει εξιτήριο, μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα και απλά νιώθει λίγο παραπάνω πόνο από το φυσιολογικό.

Η γυναίκα φεύγει και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Όταν έφτασε στο τρίτο κατά σειρά νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί «έπεσαν» πάνω της, για να τη σώσουν, τη διασωλήνωσαν, ωστόσο η Χαρά άφησε την τελευταία της πνοή.

Πλέον, πρέπει να ελεγχθεί τόσο η διαδρομή νοσηλείας της άτυχης γυναίκας, τα έγγραφα από τα τρία νοσοκομεία που πήγε, αλλά και οι διαβεβαιώσεις του γιατρού – αν και εφόσον έγιναν- πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η 57χρονη στέφθηκε με επιτυχία.

Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή του Mega, η 57χρονη κομμώτρια υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση με τη μέθοδο vaser lipo.