Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης με τις συλλήψεις για τον θάνατο του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειάς του, Βασίλης Καπερνάρος, ενώ απένειμε τα εύσημα στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές αρχές.

«Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση, έναν οπαδικό στρατό που είχε στόχο να σκοτώσει και είναι εχθρός της κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προέβλεψε ότι θα ασκηθούν «πιέσεις» για να κλείσουν στόματα.

Παράλληλα, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε και ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, Δημοσθένης Πάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η Αστυνομία θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας και θα συνεχίσει να τη στηρίζει, λέγοντας ότι: «δεν θα αφήσουμε να κλείσει ή να ξεχαστεί η υπόθεση».

«Πρόκειται για έναν οπαδικό στρατό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι ανάλογο με αυτό που οδήγησε στη δολοφονία του Γιώργου. Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», υπογράμμισε.