Όταν ανοίγει ο καιρός, σιγά σιγά αποχωριζόμαστε τα βαριά παλτό, ωστόσο χρειαζόμαστε ένα πανωφόρι, καθώς η θερμοκρασία δε μας επιτρέπει ακόμη να το αποχωριστούμε εντελώς. Σαφώς και το σακάκι ή το μπλέιζερ σε κάθε πιθανή εκδοχή του έρχεται πάντα να γεμίσει αυτό το κενό στις ενδιάμεσες εποχές, ωστόσο φέτος έκανε την εμφάνισή του στις πασαρέλες ένα πανωφόρι πιο κοντό και πιο εφαρμοστό, το οποίο παραπέμπει στο κολακευτικό και θηλυκό στυλ της Jackie O’ και των Γαλλίδων, που δεν είναι άλλο από το Lady Jacket.

Πρόκειται για το πανωφόρι, που φτάνει σε μήκος μέχρι τη ζώνη του παντελονιού μας, η γραμμή του είναι στενή, διαθέτει προσεγμένα και πολυτελή κουμπιά, έχει στρογγυλή λαιμόκοψη (είτε με γιακά είτε χωρίς) και μπορεί να φορεθεί τόσο κλειστό σαν κοντό σακάκι από ταγιέρ όσο και ανοιχτό, με πιο ελεύθερο ρόλο σαν crop ζακέτα. Πρόκειται για ένα ρούχο, που το διακρίνει η φινέτσα και ταιριάζει σε όλες τις ώρες, συνδυάζεται με πάρα πολλά ρούχα και κολακεύει τη σιλουέτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το κατάλληλο για το στυλ μας και φέτος η αγορά δεν θα μας δυσκολέψει.

Η ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων είναι μεγάλη και μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις και ταιριάζει στο γενικότερο στυλ σας. Μονόχρωμο, ανοιχτόχρωμο, σκουρόχρωμο ή tweed, το Lady Jacket σίγουρα θα αποτελέσει μια λύση φινέτσας.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Πλεκτή ζακέτα με χρυσαφί κουμπιά Zara €29,95
Τζάκετ tweed κόπιτσες Μango €75,99
Πλεκτή ζακέτα με χρυσαφί κουμπιά Ζara €29,95
Tζάκετ τουίντ με μεταλλικά κουμπιά Mango €75,99
Zέρσεϊ Ζακέτα H&M €29,99