Ορκίζεται ότι δεν πρόκειται να παραγγείλει ποτέ ξανά φαγητό απ’ έξω μετά την τελευταία εμπειρία της. Μια γυναίκα από την Αυστραλία υποστηρίζει ότι βρήκε ένα «ολόκληρο έντομο» την ώρα που έτρωγε ένα chicken burger.

Η Sophia Mauboy ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στο Facebook, ξεσπώντας κατά του καταστήματος. «Τελείωσα», τόνισε και συνέχισε: «Έχω φάει τα τρία τέταρτα του μπέργκερ και προσέχω κεραίες. Τραβάω το πάνω μέρος από το ψωμάκι και – χωρίς πλάκα – ένα ολόκληρο έντομο, ένα πράγμα που μοιάζει με σαρανταποδαρούσα».

«Γλιτώστε την ταλαιπωρία και απλώς μην πάτε εκεί. Είναι απαράδεκτο. Δεν θα παραγγείλω ποτέ ξανά απ’ έξω».

I’ve never been one to experience it or complain about it, but IM DONE!!!! Hungry Jack's Casuarina, it’s unreal that…

Posted by Sophia Mauboy on Monday, December 26, 2022

Σύμφωνα με τη New York Post, το έντομο μοιάζει να είναι «ψαλίδα», το οποίο αν νιώσει απειλή μπορεί να τσιμπήσει, κάτι επώδυνο αλλά όχι δηλητηριώδες. Όπως αναφέρει το Healthline, η ψαλίδα δεν είναι δηλητηριώδης. Τα τσιμπήματά της, ή πολύ σπάνια τα δαγκώματα, δεν πρέπει να προκαλούν μακροχρόνιες επιπλοκές, και επουλώνονται γρήγορα.

Μέσα σε 24 ώρες η ανάρτησή της είχε πάνω από 300 shares και πολλά σχόλια και αντιδράσεις. «Πώς τα κατάφερες να το φας και να μην το δεις αυτό;», αναρωτήθηκε κάποιος.

«Εύχομαι να το είχα δει νωρίτερα, έφαγα μόλις ένα Hungry Jacks», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Μια ανακοίνωση από την αλυσίδα των εστιατορίων επιβεβαίωσε ότι ερευνά τους ισχυρισμούς της γυναίκας. «Η Hungry Jack έχει λάβει γνώση της ανάρτησης στο Facebook σχετικά με το μπέργκερ που αγοράστηκε από εστιατόριό της και το ερευνά», αναφέρεται σε αυτή.