Δημοσιογράφος στην ουκρανική τηλεόραση γρονθοκόπησε έναν φιλορώσο πολιτικό σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, καθώς η συζήτηση για τον Βλαντίμιρ Πούτιν άναψε «φωτιές» στο τηλεοπτικό πάνελ.

Ο καυγάς ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή, Νέστορ Σούφριτς, από το φιλορωσικό κόμμα «Αντιπολίτευση Πλατφόρμα – Για τη Ζωή» και του δημοσιογράφου Γιούρι Μπουτούσοφ.

Ο Σούφριτς είχε ερωτηθεί πριν ξεσπάσει ο καυγάς, αν «ο Πούτιν είναι δολοφόνος και εγκληματίας», αλλά αρνήθηκε να απαντήσει και είπε: «Ας το αντιμετωπίσουν οι αρχές της Ουκρανίας».

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος Ποροσένκο, που βρισκόταν και αυτός στο πάνελ, τον επέκρινε για τις παρατηρήσεις του, λέγοντας: «Υπάρχει ένας Ρώσος πράκτορας εδώ, στο στούντιο».

Κάποια στιγμή, ο Μπουτούσοφ πλησίασε τον Σούφριτς και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με τον πρώην πρωθυπουργό, Αρσένι Γιατσενιούκ, και τον πρώην πρόεδρο, Πέτρο Ποροσένκο, να παραμένουν αμέτοχοι και να τον… παρακολουθούν.

Αιμόφυρτος ο Σούφριτς, σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί και οι δυο τους έπεσαν στο έδαφος, με τους υπόλοιπους καλεσμένους να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Όταν κατάφεραν τελικά να τους χωρίσουν και να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα… συνέχισαν τη συζήτηση, σαν να μην έγινε τίποτα!