Ο φυγάς που ξεγέλασε τις αρχές

Είχε αποδράσει το 1959 και τελικά πιάστηκε περίπου έξι δεκαετίες αργότερα


ΚΟΣΜΟΣ
12:07
07/05/2015
Ο φυγάς που ξεγέλασε τις αρχές
loading

Βρισκόταν στη φυλακή για φόνο, όταν κατάφερε το 1959 να αποδράσει. Ο περιβόητος κατάδικος Frank Freshwaters, τελικά συνελήφθη ξανά μετά από περίπου έξι δεκαετίες παράνομης ελευθερίας…

Ο 79χρονος πλέον Frank, εντοπίστηκε να ζει με ψεύτικο όνομα, σε τροχόσπιτο στη Φλόριντα των ΗΠΑ από αστυνομικούς που άνοιξαν ξανά την υπόθεση απόδρασής του. Το 1957, ο Freshwaters ομολόγησε την ενοχή του για το θανάσιμο τραυματισμό ενός πεζού με το αυτοκίνητό του. Αρχικά του είχε δοθεί μια ποινή με αναστολή, αλλά έπειτα από δύο χρόνια φυλακίστηκε αφού παραβίασε τους όρους.

Ο Freshwaters στάλθηκε στις φυλακές Ohio State Reformatory – όπου γυρίστηκε το φιλμ «Shawshank Redemption» («Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ»).

Ο 79χρονος όλα αυτά τα χρόνια, ζούσε με το όνομα Williams Cox, και εργαζόταν ως οδηγός φορτηγών πριν τελικά συλληφθεί από τις αρχές. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του έδειξαν μια φωτογραφία του από την εποχή της σύλληψής του, ρωτώντας τον αν ήξετε το πρόσωπο της φωτογραφίας.

Ο 79χρονος απάντησε απλά ότι έχει χρόνια να τον δει πριν τελικά παραδεχτεί ότι είναι εκείνος στη φωτογραφία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει